La vida dels esportistes és un cicle. La pilota roda i hi ha moments en què qualsevol situació no és favorable, però un bon resultat, i sobretot, unes bones sensacions fan que tot es capgire. Almenys, això va passar amb la partida inaugural del III Torneig Mancomunitats - Harbour Energy de raspall. Moltó, Tonet IV i Jose (La Costera - La Canal de Navarrés) va superar a MoltóVercher Una victòria on els aficionats van recuperar el seu espai dins del trinquet i on Tonet IV va recuperar a Moltó per a les competicions per equips, gràcies a una associació que s'albira imparable.

Feia temps que Moltó no congeniava amb altres companys com ho va fer ahir al Nou Trinquet de Guadassuar. El de Barxeta arrossegava una mala ratxa de resultats a l'hora de jugar per equips, que el va deixar fora de les fases finals al llarg del 2020 i enguany. Una falta de connexió difícil d'entendre amb el que ha sigut un dels grans dominadors del raspall als últims anys i que és l'actual subcampió de l'Individual (títol que ha alçat en quatre ocasions). Es per això que ara Moltó forma amb Tonet IV, pilotari que ha recollit el testimoni excel·lent del barxetà, per a fortuna dels aficionats i de la confiança per al rest, com va demostrar ahir el binomi.

Moltó pega per darrere i Tonet IV per davant. El trio que va vestir de roig es va trobar còmode segons avançaren els jocs, encara que el conjunt de Vercher va tractar de frenar-los. No va ser fins als 15 iguals, quan Moltó i companyia es desenganxaren definitivament. Tonet IV va pegar un pas endavant per desarborar a la formació blava que es defenia amb intensitat. Amb 20-15, els rojos van trencar el dau riberenc per segona vegada, amb un val i net fonamentat en la pegada de la parella que formen els de la Costera. Ja des del dau, l'equip roig va sentenciar amb Jose aprofitant les tretes de Moltó. Abans, el trio blau havia aconseguit desfer el desavantatge al lluminós (15-5) en tornar-li-la als rojos, en convertir des del rest amb un Roberto destacat en l'anotació.

L'equip de La Costera - La Canal de Navarrés passa a la final que es jugarà el 2 de maig a Ontinyent. La segona semifinal se celebrarà este divendres al Genovés