El III Torneig Mancomunitats - Harbour Energy de raspallva per a llarg. Tot i que el passat diumenge l'equip representatiu de la Safor (Vicent, Canari, esta partida només decidia al campió de la primera jornada. El trio de Vicent va superar al conjunt de La Costera -La Canal de Navarrés (Moltó i suma així quatre punts per encapçalar la classificació. Tot això queda en res hui al trinquet de Castelló, on es donarà el tret d'eixida a la segona jornada amb les dues formacions que quedaren eliminades en la data inicial, la Vall d'Albaida (Marrahí, Brisca i Murcianet) i la Ribera Alta (MarrahíBriscaVercher

A partir de les 18.30 hores, els trios de Marrahí i Vercher es veuran les cares per tal de redimir-se dels resultats de la jornada inaugural. El conjunt representatiu de la Ribera Alta va obrir la competició amb una derrota sobre el de La Costera - La Canal de Navarrés per 30-15. Moltó i companyia van deixar sense opcions als riberencs en el moment que van trencar-los el dau per segona vegada. No obstant això, l'equip de Vercher va demostrar que té pegada per a deixar grans vesprades als trinquets.

Una situació semblant es va viure el passat divendres al Genovés La Vall d'Albaida va caure enfront dels saforencs per 30-10, però van deixar bones sensacions una vegada que entraren en joc. Ben és cert que el trio de Vicent va eixir a la canxa amb més fam i això va possibilitar la diferència al marcador. Una vega que Marrahí i Brisca es calfaren, les forces s'igualaren. La distància al lluminós, sumat que la Safor no va baixar el ritme, va significar la derrota valldalbaidina.

Un altre dels al·licients d'esta partida és que almenys una de les formacions aconseguira la primera puntuació al campionat. La Mancomunitat de Municipis de la Safor és líder del tauler amb quatre punts, seguida de La Costera - La Canal de Navarrés amb tres unitats. Com cap dels trios que juguen hui a Castelló va arribar als 20 tantejos, ambdós es quedaren sense punts. Cal recordar que el III Torneig Mancomunitats Harbour Energy està compost per tres jornades eliminatòries amb una final en cadascuna. En finalitzar estes rondes, la classificació dictarà als dos equips finalistes. És per això que este duel és prioritari de cara a somiar en la gran final.

Per a veure l'altra partida de la segona jornada, s'haurà d'esperar al pròxim dijous. Els dos finalistes de la primera data es tornaran a batre al trinquet de Castelló de Rugat, en este cas per un lloc a la final de la segona data.