II Trofeu Levante UD d'escala i corda

Puchol s'estrena al 2021

Puchol II, en la final d'ahir del Trofeu Levante UD d'escala i corda, en la que va formar parella amb Álvaro Gimeno.

Puchol II, en la final d'ahir del Trofeu Levante UD d'escala i corda, en la que va formar parella amb Álvaro Gimeno. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

Puchol II i Álvaro Gimeno es van proclamar ahir campions del II Trofeu Levante UD d'escala i corda El binomi de l'Horta Nord va superar a Pere Roc II i Nacho per 60-40 al Pere Roc IItrinquet de Pelayo. Es tracta del primer títol de la temporada per a Puchol II i l'estrena del palmarés professional d'Álvaro. La partida es va decantar per als vencedors en trencar-li el dau en dues ocasions als rivals amb iguals a 30 i 45-35 al lluminós. Tot i el desavantatge, Pere Roc II i Nacho lluitaren cada tanteig evitant que la victòria de l'equip de Puchol II arribara abans d'hora.

Puchol s'estrena al 2021

Puchol s'estrena al 2021

Raspall

El trinquet de Xeraco obrirà hui la tercera i última jornada del III Torneig Mancomunitats - Harbour Energy de raspall amb l'enfrontament de les formacions de la Ribera Alta (Vercher, Roberto i Lorja) i de la Safor (Vicent, Canari i Ricardet) a les 18.30 hores. Els riberencs necessiten guanyar per aspirar a una de les places en la gran final, ja que l'altra està assignada matemàticament per als saforencs.