Marc a i Nicolás, final del Individual sub-23 de Raspall FTA

La final del XV Campionat Individual de Raspall sub-23 - Trofeu Fundación Trinidad Alfonso ja coneix als seus finalistes

Marc a i Nicolás, final del Individual sub-23 de Raspall  FTA

Marc a i Nicolás, final del Individual sub-23 de Raspall FTA / FEDPIVAL

La final del XV Campionat Individual de Raspallso ja coneix als seus finalistes. Marc CPV Gavarda i Nicolás CPV Bicorp seran els jugadors que lluitaran per tal d'alçar aquest prestigiós campionat.

El primer d'ells arriba a la final després d'haver-se imposat de forma contundent per un resultat de 25-5 a Jose CPV Xeraco. El jugador del club de Gavarda va fer una gran partida i es va mostrar superior al llarg de la partida.

Marc a i Nicolás, final del Individual sub-23 de Raspall  FTA

Marc a i Nicolás, final del Individual sub-23 de Raspall FTA

Per altra banda el jugador de Bicorp va passar a la final després de guanyar a Rafa CPV Alzira per 25-20 en una partida molt disputada i que es va decidir per xicotets detalls. Cap dels dos jugadors va donar un punt per perdut i es varen veure llargs intercanvis de pilota que varen fer que tots els assistents vibraren durant la partida. Mostra de la igualtat va ser que la partida va durar molt, aplegant quasi a jugar hora i mitja, el que va fer que els dos jugadors feren un gran esforç físic.

La final serà el divendres14 de Maig , a partir de les 19:00h, es jugaran les finals al trinquet de Càrcer. Abans de la final podrem veure una partida entre jugadors de Tecnificació, ja que no es disputarà la final pel 3r i 4t lloc al haver-se retirat Jose del CPV Xeraco per unes molèsties a l'abductor.