Massamagrell i Moixent manen en El Corte Inglés de Galotxa en trinquet

Ja ha començat la segona volta de partides de la lliga regular del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés

Massamagrell i Moixent manen en El Corte Inglés de Galotxa en trinquet

Massamagrell i Moixent manen en El Corte Inglés de Galotxa en trinquet / FEDPIVAL

Una vegada ja ha començat la segona volta de partides de la lliga regular del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, aquestes joves formacions es presenten com a candidates a jugar la gran final del torneig.

La passada jornada el Massamagrell A sumava tres punts més davant l'Onda B, amb la qual cosa continua comptant les seues partides per victòries, i manté el liderat del grup A de la màxima categoria. Ara suma ja 11 punts, dos més que els segons classificats, l'Odòntica Riba-roja A. Que també varen guanyar en la seua visita al Caixa Popular Manises A, tot i que els de l'Horta quasi puntuaren, al aplegar a 40.

Respecte al grup B, es Les Alcuses Moixent A qui ara mana en solitari, al haver aconseguit els tres punts davant el Caixa Popular Pobla A. L'altra partida de la jornada enfrontava a l'Onda a amb l'Algimia d'Alfara, que es va resoldre, després d'un gran joc per parts dels dos equips, 50 a 70 a favor dels d'Algimia. Cal recordar que Moixent, Onda i Algimia estaven empatats la setmana passada, i que ara continuen els tres separats només per dos punts.

Classificació 1ª grup A:

1.- CPV Massamagrell A - 11 punts

2.- Odòntica Riba-roja A - 9 punts

3.- Caixa Popular Manises A - 4 punts

4.- CPV Onda B - 0 punts

Classificació 1ª grup B:

1.- Les Alcuses Moixent A - 9 punts

2.- CPV Algimia d'Alfara - 8 punts

3.- CPV Onda A - 7 punts

4.- Caixa Popular Pobla A - 0 punts

En la divisió de plata son el Guadassuar A i el Caixa Popular Pobla C els que encapçalen en solitari els grups de competició. Seguits a només un punt per darrere per l'Alberic i el Trinquet de Torrent A. L'Egyptrailer Riba-roja C i el Lliria A marxen invictes en la competició de tercera categoria, mentre que el Caixa Popular Manises C i el Trinquet de Torrent C ocupen les segones posicions. Ja en quarta A es el Castelló A i el Caixa Popular Riba-roja E qui manen en els seus grups, sent Les Alcuses Moixent C, Sueca A, Rest. Onnes Xilxes B i Castelló C els que dominen en quarta B.

Respecte a la competició de juvenils independents es l'Alfara del Patriarca qui ocupa la primera plaça de la classificació, amb 9 punts, seguit a tres de distància pel Massamagrell, mentre que el Trinquet de Torrent J, Guadassuar B i Guadassuar C empaten en la tercera posició.