Campionat Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat

Un horitzó d'esperança 'Individual'

El mà a mà va ser presentat al Palau de la Generalitat Valenciana i arrancarà demà a Vilamarxant i Sueca, en escala i corda

Els pilotaris participants d'ambdues modalitats van acompanyar a Ximo Puig en la presentació del Campionat Individual - President de la Generalitat.

Els pilotaris participants d'ambdues modalitats van acompanyar a Ximo Puig en la presentació del Campionat Individual - President de la Generalitat. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

El Palau de la Generalitat Valenciana va ser ahir l'escenari de la presentació del Campionat Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat. Una nova edició que arrancarà demà a Sueca i Vilamarxant, en escala i corda, dins de les restriccions que es mantenen. Unes mesures que van afectar la pilota professional a principi d'any, però que a poc a poc van obrint la mà per part de les autoritats valencianes, albirant un «horitzó d'esperança i de futur per a tornar a eixa anhelada normalitat», com va assenyalar el president dautonòmic, Ximo Puig. Que el públic recupere el seu espai és el millor futur, més si cap amb la competició amb més solera de l'esport autòcton i que més esperança crea en els seus participants, l'Individual.

Un horitzó d'esperança 'Individual'

Un horitzó d'esperança 'Individual'

Puchol II (escala i corda) i Tonet IV (escala i cordaraspall A més, l'acte també va comptar amb la presència de Manuel Bañuls, director d'Institucions de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Joan Alepuz, vicepresident de la Fundació per la Pilota i Jose Daniel Sanjuan, president de la Federació.

Un horitzó d'esperança 'Individual'

Un horitzó d'esperança 'Individual'

L'escala i corda celebra la trenta-sisena edició, mentre que el raspall Ahir, Lorja es va classificar per als octaus en superar a Brisca i jugarà contra Ian en Piles el pròxim 11 de juny. Hui tindrà lloc l'última prèvia entre Roberto i Nicolas a Castelló de Rugat.