Ja ha començat El Corte Inglés de Galotxa per a les escoles de pilota

Ja ha començat El Corte Inglés de Galotxa per a les escoles de pilota

Ja ha començat El Corte Inglés de Galotxa per a les escoles de pilota / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Un any més les escoles tornen a ser protagonistes del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, i ja estan jugant les seues primeres partides.

Fins a cinquanta son les formacions participants que prenen part en la edició 2021 del torneig. Les mateixes provenen de vint escoles de pilota, algunes de les més estructurades de totes les presents en el nostre territori. Entre els equips inscrits figuren 20 de cadets, 12 d'infantils, 11 d'alevins i 7 de benjamins.

En el cas de la categoria cadet, figuren dotze equips en els grups de competició, i altres huit en els d'iniciació. En competició formen els equips d'Ovocity Marquesat, Montserrat, Tavernes Blanques, Bvalve el Puig, Pepegas Albalat, Carburos Metalicos Massalfassar, Massamagrell, Caixa Popular Pobla A, Vinalesa, Riba-roja, Ajuntament de Beniparrell i Algimia d'Alfara. Mentre que en iniciació els participants son Profisco 2000 Borbotó, Alfara del Patriarca, Meliana, Trinquet de Torrent, Instant Link Albalat, Carburos Metalicos Massalfassar, Massamagrell B i Caixa Popular Pobla B.

La competició infantil compta amb equips provinents dels clubs de Marquesat, Montserrat, Meliana, El Puig, Foios, Faura, Alfara de la Baronia, Massalfassar i Torrent. Mentre que en alevins son equips de Marquesat, Montserrat, Meliana, Moixent, Foios, Faura, Massamagrell, el Puig, Borbotó i Alfara del Patriarca. Per últim, en la categoria dels més menuts, la de benjamins, participen equips de Marquesat, Montserrat, El Puig, Meliana i Vinalesa.

Entre tots aquests participants, cal destacar les escoles de Meliana, que presenta un total de huit equips, així com les de Marquesat, Massamagrell, Montserrat i El Puig, que han format quatre equips cadascuna. També cal tindre en compte que Meliana, Marquesat, Montserrat i el Puig son les úniques que tenen representació en les quatre categories de competició.