Patraix, Marítim i Borbotó gaudeixen de les festes de final de curs

Aquesta setmana s'estan celebrant les cloendes del curs 2020-2021 de les escoles municipals de la ciutat de València

Patraix, Marítim i Borbotó gaudeixen de les festes de final de curs

Patraix, Marítim i Borbotó gaudeixen de les festes de final de curs / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Arriben les últimes jornades d'entrenament de les escoles municipals de la ciutat de València i abans de tancar la temporada se celebren les festes de final de curs 2020-2021,"Cloendes". Aquesta temporada per precaució davant la situació sanitària no es realitzaran de manera conjunta, encara que tornen a realitzar-se després que, en 2020, no es realitzaren aquestes activitats extraordinàries del programa d'escoles municipals de la ciutat de València que organitza la Federació de Pilota Valenciana amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València.

Durant la jornada del dijous 27 de maig es realitzaran festes de final de curs durant tota la vesprada en els centres d'entrenament d'aquestes tres escoles de pilota En elles es realitzaran competicions de final de curs: escala i corda, One Wall i una gimkana de jocs d'habilitat. Els entrenaments d'aquests centres continuaran durant el mes de juny. La setmana que ve es realitzaran tres noves festes de final de curs, en el trinquet de Pelayo, el dilluns 31 de maig i l'1 de juny, a partir de les 9.30 hores del matí. Participaran el CEIP Ballester Fandos, Nuestra Senyora del Carmen i el CEIP Gil Polo.

A nivell esportiu divendres 28 de maig, es disputa la fase final de categoria infantil de raspall Es jugaran les semifinals i finals durant la vesprada, enfrontant-se en les semifinals, IES Marítim A contra IES Patraix A i en l'altra semifinal jugaran IES Patraix B i IES Patraix C. La setmana passada en la fase final de categoria cadet, va quedar campiona l'escola de Borbotó per davant dels equips de l'IES Patraix i IES Marítim. El mes de juny, també participaran en la fase final de Galotxetes, el pròxim 11 de juny. Durant aquestes setmanes els centres educatius i poliesportius poden sol·licitar escoles per a la temporada 2021-2022.