Els favorits guanyen en la Lliga de Palma Diputació d'Alacant

Els equips de Relleu, Vall de Laguar, Tibi i Sella B aconsegueixen la victòria en la màxima categoria i es mantenen en les primeres quatre posicions de la taula classificatòria

Els favorits guanyen en la Lliga de Palma Diputació d'Alacant

Els favorits guanyen en la Lliga de Palma Diputació d'Alacant / FEDPIVAL

El passat cap de setmana es disputà la huitena jornada de competició de la XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant, en la qual es jugaren fins a 14 partides entre les tres categories de la modalitat.

En la màxima categoria de Palma, es van jugar quatre partides en les quals van véncer els quatre favorits per a classificar-se per a les semifinals de la competició, ja que ocupen les primeres quatre places de la classificació. La primera de les quatre partides va ser un derbi entre el CPV Sella A i el CPV Sella B, en la qual es va imposar el segon equip per 4 a 10 que els fa sumar tres punts més en la classificació per a afermar-se en la quarta posició amb 14 punts. La segona partida de la jornada va ser entre el CPV Vall de Laguar i el CPV Benidorm, en aquest enfrontament els de Laguar no van donar cap opció als seus rivals, que tan sols van poder fer un joc en la partida, amb aquests tres punts la formació vencedora conserva la segona plaça amb 18 punts. El tercer classificat de la taula és el CPV Tibi amb 17 punts, a tan sols un punt dels segons, després d'aconseguir una important victòria contra el CPV Calp per 10 a 2. Finalment, en aquesta primera categoria, el CPV Relleu va véncer de manera contundent al CPV Benimagrell per 10 a 1, amb esta victòria els de Relleu sumen un total de 20 punts i lideren en solitari la classificació.

Pel que respecta a la categoria de plata, aquest cap de setmana van véncer els equips de Sella, Llíber, Benimagrell i Parcent. El CPV Llíber i el CPV Benimagrell van véncer per un mateix resultat de 10 a 1 contra el CPV Altea i el CPV Relleu. El CPV Sella va véncer per 10 a 3 al CPV Vall de Laguar, mentre que el CPV Parcent va guanyar sofridament 10 a 7 contra el CPV Agost. De moment els equips més destacats en la taula són el CPV Benimagrell amb 18 punts i el CPV Vall de Laguar amb 17 punts.

Ja en la tercera categoria de Palma, en el grup A, el CPV Xixona va perdre a la seua casa contra el CPV El Campello per un ajustat 8 a 10 i el CPV Crevillent A tampoc va poder aconseguir la victòria davant del seu públic després de ser vençut pel CPV Cocentaina per 9 a 10. Mentre que en el grup B, el CPV Poble Nou va guanyar per 10 a 5 al CPV La Nucia, el CPV Benifallim es va imposar 10 a 6 al CPV Parcent i el CPV Castells va guanyar de manera clara al CPV Relleu per 10 a 1.

Classificació XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant, primera categoria:

1. CPV Relleu - 20 pts

2. CPV Vall de Laguar - 18 pts

3. CPV Tibi - 17 pts

4. CPV Sella B - 14 pts

5. CPV Calp - 8 pts

6. CPV Benidorm - 7 pts

7. CPV Benimagrell - 7 pts

8. CPV Sella A - 5 pts