La passada jornada en el Campionat Autonòmic de raspall

Els resultats de l'últim cap de setmana ens deixen al Bicoroliva Bicorp A més líder de la classificació, i fins a quatre equips, Alzira A, Muro A, Genovés. En el cas dels primers classificats, Bicorp, sumaren tres punts més en la partida a domicili davant l'Alzira A, que es queda amb 17 punts en la taula. Mentre que la formació de Muro guanyava 40 a 20 al Gavarda A, amb la qual cosa feien valer el fet de jugar en casa i empatava a punts amb l'Alzira A.

L'actual campió, Genovés A, aconseguia una treballada victòria, i aplegar també als 17 punts, davant els cuers del Gavarda B, i el 40 a 25 final quasi feia puntuar al segon equip del club de la Ribera. Per últim, el jove equip de Xeraco porta sumats al seu caseller nou dels últims dotze punts jugats, i amb 15 punts entra en la lluita per la segona posició. Cal recordar que els quatre primers classificats entraran en la fase final pel títol.

Classificació 1ª categoria:

1.- Bicoroliva Bicorp A - 27 punts

2.- CPV Alzira A - 17 punts

3.- CPV Muro A - 17 punts

4.- CPV El Genovés A - 17 punts

5.- CPV Xeraco A - 15 punts

6.- CPV Gavarda A - 13 punts

7.- CPV Alzira B - 11 puntos

8.- CPV Gavarda B - 3 punts

En la segona categoria les primeres posicions són per als equips d'El Genovés B, Alcàntera-Càrcer A i Alcàntera-Càrcer B, mentre que Les Alcuses Moixent A i Quatretonda lluiten per la quarta plaça, que els permetria entrar també en semifinals. El Lanzadera Montserrat i l'Alcàntera-Càrcer D empaten en el primer lloc de la divisió de bronze, mentre que la victòria del Coop. Progres Bicorp B davant el Castelloner fa que es canvien les posicions entre ells, i ara els de la Canal de Navarrés ocupen el tercer lloc, pel quart que tenen ara els de la Ribera.

L'Ajuntament de Beniparrell mana en la classificació de quarta A, per davant del Favara B, i l'Alqueria d'Asnar A. Mentre que en quarta B qui domina la categoria es l'Alzira C, seguit pel Real de Gandia B i l'Alqueria d'Asnar B, que empaten en la segona plaça. Per últim, el Murotub Muro B i La Valldigna B marxen al front dels grups de quarta C.