El mà a mà avança a cada dia que passa del mes de juny. La modalitat d'escala i corda De moment sobreviuen vuit pilotaris amb la il·lusió d'escriure el seu llegat al quadre d'honor del XXXV Campionat Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat Valenciana de raspall Darrere queden ja els huitens de final i hui serà el torn per a la primera partida de quarts. Corresponent al Grup Imparell, el duel entre Salelles II i Vercher El primer semifinalista eixirà hui del trinquet d'Oliva (18.30 hores, Proximia TV) entre dues de les promeses que són una realitat.

Vercher és un dels raspallers del moment. Esta temporada, el de Piles ha pegat el pas endavant que es preveia en forma de títols. La consecució de l'última Lliga CaixaBank - Trofeu Diputació de València va engrandir la figura d'un Vercher que no acabava de rematar la feina. Si una cosa caracteritza el joc del pilotari de 22 anys, és la seua treta. La potència que imprimeix amb el braç dret fa atemorir als contrincants, però enguany ha oferit més. El creixement de Vercher s'ha vist reflectit en una defensa sòlida. A més, la força que atresora permet que el piler encara amb facilitat les galeries, afegint altra arma ofensiva. Així ho va comprovar Ximo als huitens de final. Vercher va véncer en una partida sabatera i va aconseguir superar la barrera de la primera ronda del mà a mà i s'estrena hui a uns quarts de final.

Cas contrari al de l'altre participant. Salelles II va debutar a l'edició passada a l'Individual i va arribar a les semifinals. Això és el motiu pel qual hui vestirà de roig, ja que va entrar enguany com a cap de sèrie. El d'Oliva, que jugarà a casa, és un pilotari complet als seus 19 anys. Domina ambdós braços i també ofereix una forta pegada. Als huitens de final va eliminar a Marc per 25 a 5. Salelles II o Vercher jugarien la semifinal contra Tonet IV o Iván, el 25 de juny a Piles.