XXXV Campionat Individual CaixaBank - Trofeu President de la Generalitat de raspall

Clara declaració d'intencions de Salelles II

Magnífica victòria del jove rest davant Vercher en partida sabatera que obri la ronda dels quarts de final en la modalitat de raspall

Salelles II jugant de bot de braç en el Campionat Individual

Salelles II jugant de bot de braç en el Campionat Individual / FUNPIVAL

Podria ser Salelles II un ferm candidat a proclamar-se vencedor del Campionat Individual CaixaBank de raspall? Sí, segons ha demostrat en les dues eliminatòries que ha completat. De moment ja és semifinalista després de superar a Vercher en la partida que ahir va obrir els quarts de final al trinquet d'Oliva.

Salelles II va fer un recital, primer davant una molt bona versió de Vercher i posteriorment per a rematar la feina quan el de Piles ja no sabia de quina manera fer front a tanta efectivitat.

Clara declaració d'intencions de Salelles II

Clara declaració d'intencions de Salelles II

El primer joc de la partida va ser espectacular. Vercher va començar al dau, la qual cosa va fer que la càtedra li atorgara la condició de favorit confiant en la seua treta. I en veritat va traure bé i va sumar uns quants quinzes directes, però també es va trobar amb un Salelles II segur i pacient, que es va dedicar a restar per a eixir dels últims números solament per a acabar el quinze. Huit vegades val va necessitar el d'Oliva per a anotar i quatre va tindre el de Piles en eixe joc inicial, el millor amb diferència.

La batalla es va mantenir en el joc següent ara amb Salelles II al dau, on novament va tirar de tècnica i potència a parts iguals. La pilota també li va dir perquè a Vercher li va caure de la galeria en diferents ocasions.

Domini

La resta de la partida ja va ser molt més clara per al d'Oliva. Vercher volia i pegava, però sovint acabava el quinze dient que no amb el cap o mirant a l'infinit assegut a l'escala. El campió de la Lliga no entenia què passava i Salelles II continuava tranquil acumulant jugades de campió. O almenys d'aspirant a campió.

Clara declaració d'intencions de Salelles II

Clara declaració d'intencions de Salelles II