LLIGA CAIXABANK RASPALL FEMENÍ

Victoria i Mar revaliden el títol de la Lliga Caixabank de Raspall Femení per cinquena vegada

Les representants de Bicorp es van acoblar millor que Ana i Noelia a les mentides del carrer que van impedir als dos equips demostrar el seu nivell

Es manté el domini de Bicorp en la màxima competició del raspall femení mentre que Beniparrell torna a quedar-se a les portes del títol, que ja ha aconseguit en tres edicion

Es manté el domini de Bicorp en la màxima competició del raspall femení mentre que Beniparrell torna a quedar-se a les portes del títol, que ja ha aconseguit en tres edicion / FPV

J. CANO

La pilota d’elit femenina continua tenint a Victoria i Mar com a grans dominadores i des d’ahir campiones per cinquena vegada consecutiva de la Lliga CaixaBank gràcies al triomf davant Ana i Noelia pel resultat de 40-10 en la final que va tindre lloc a la localitat de Càrcer.

Les representants de Bicorp, equip que va completar Susana com a reserva, es van acoblar millor a la dificultat de jugar en un carrer natural amb moltes ‘mentides’, principalment quan la pilota superava les voreres i trobava obstacles, sobretot portals, que la feien tornar arrere.

Amb el condicionant d’esta circumstància, Victoria i Mar van buscar més jugar per dins i evitar les parets, que a Ana i Noelia van castigar en nombroses ocasions, per a resignació seua.

Victoria va destacar en totes les facetes del joc, per tècnica, força i domini de les dues mans

Victoria va destacar en totes les facetes del joc, per tècnica, força i domini de les dues mans / FPV

Com bé va assenyalar Mar només acabar la final, cap dels dos equips va poder demostrar el seu vertader nivell, encara que les quatre pilotaris -Mireia també va quedar inèdita com a reserva en el de Beniparrell- van deixar clar les seues virtuts per a jugar a pilota.

Victoria va destacar en totes les facetes del joc, per tècnica, força i domini de les dues mans, mentre que Mar va ser un estilet, una màquina de fer quinzes per poc que l’ocasió li va resultar propícia, amb la raspada com a opció més segura encara que també va ajustar rematades als forats on no podien arribar les rivals.

Enfront, Ana va fer de la contundència la seua millor arma i va destacar especialment en el traure i restant per dalt. La seua germana Noelia va tindre menys oportunitats d’entrar en joc encara que la capacitat per a estar damunt de la pilota i la bona definició li va permetre acabar quinzes.

Ana va fer de la contundència la seua millor arma i va destacar especialment en el traure i restant per dalt.

Ana va fer de la contundència la seua millor arma i va destacar especialment en el traure i restant per dalt. / FPV

escala i corda

Pel que fa a l’activitat professional, el trinquet d’Ondara va acollir ahir la jornada inaugural del Trofeu Diputació d’Alacant amb triomf de Salva Palau i Félix davant Puchol II i Carlos pel resultat de 60-45.

El domini va ser altern durant bona part de la partida, amb les dues parelles intercanviant l’avantatge en el marcador amb diferències de fins a dos jocs. Després de la igualada a 45 es va imposar la pegada dels ara ja semifinalistes.

La competició continua hui a Dénia on Pere Roc II i Pere jugaran contra Pablo de Sella i Javi la segona eliminatòria de quarts de final.