TROFEUS

Segona parada en el Trofeu ‘Tio Pena’

El torneig estival de Massamagrell concretarà hui el cartell de la final amb Soro III i De la Vega encapçalant els equips

De la Vega en la partida de l’Individual que va jugar davant Soro III

De la Vega en la partida de l’Individual que va jugar davant Soro III / FUNPIVAL

J. CANO

A Massamagrell continua hui el torneig d’estiu més longeu de la pilota professional, el Trofeu Tio Pena, amb la semifinal que enfrontarà a Soro III i Nacho contra De la Vega i Javi.

El cartell paga molt la pena pel fet d’anunciar a quatre dels referents de la modalitat per dalt corda, encara que la partida té altres afegits que la fan encara més atractiva com el retrobament de Soro III i De la Vega després de la magnífica eliminatòria que van oferir en el passat Campionat Individual.

Als vencedors d’esta segona semifinals els esperen Puchol II i Salva. El títol es resoldrà el dimarts de la setmana que ve en el que serà el dia més gran de l’any del trinquet de Massamagrell.

Tres Trofeus mes

 Esta setmana també tindrà lloc la final del Trofeu Ajuntament de Castelló de Rugat - Frutas Bollo, el dijous al trinquet de la mateixa localitat. En el Trofeu Diputació d’Alacant les semifinals es jugaran divendres i dissabte a Dénia i Ondara mentre que el Trofeu Diputació de València de frontó visitarà el dissabte la localitat de Quart de Poblet.