Trofeu Diputació d’Alacant

Recital de Salva Palau en el trinquet de Dénia

L’esquerrà d’Alginet i Félix ja esperen rivals en la final del Trofeu Diputació d’Alacant després de superar amb autoritat a Pere Roc II i Héctor

El fet més destacable de la partida disputada a Dénia va ser la magnífica actuació del jove escaleter Salva Palau

El fet més destacable de la partida disputada a Dénia va ser la magnífica actuació del jove escaleter Salva Palau / FPV

J. CANO

En el Trofeu Diputació d’Alacant en la modalitat d’escala i corda és habitual que es prioritze la presència de pilotaris de la província, sobretot de la Marina, però bona part del protagonisme l’està acaparant un jove aspirant a primera figura d’Alginet, Salva Palau, que ahir va signar un recital en el trinquet de Dénia en la victòria juntament amb Félix davant Pere Roc II i Héctor en la primera semifinal de la competició. El duel es va decidir per un contundent 60-35.

L’actuació del net del gran Juliet va ser impecable. Tots els que segueixen l’actualitat del món professional de la pilota confien que Salva Palau podrà arribar lluny quan siga capaç de controlar la violència del seu braç esquerre i amb actuacions com la d’ahir sembla que ja està molt a prop el pas d’aspirant a pilotari consolidat.

La força va ser, una altra vegada, la seua arma principal, però els colps van estar dirigits amb una precisió màxima, que no va deixar a Pere Roc II i Héctor desplegar el seu joc. Els rivals es van veure obligats, durant la major part de la partida, a llevar-se la pilota de damunt.

En la folgada victòria també va tindre molt a veure l’aportació de Félix, que continua sent el mitger més decisiu, que a més va tindre l’avantatge de jugar a casa.

En definitiva, la semifinal va ser una constant de pegar molt i amb criteri per parts dels guanyadors mentre que els derrotats, que van caure amb honor, no van poder contrarestar tanta eficàcia.