TROFEU TIO PENA

El dia més gran del trinquet de Massamagrell

El Trofeu Tio Pena ofereix hui el duel entre Puchol II i Soro III en la gran final d’este clàssic de la temporada estival

Soro III, en la segona semifinal del passat dimarts

Soro III, en la segona semifinal del passat dimarts / FUNPIVAL

J. CANO

Hui és dia de festa gran al trinquet de Massamagrell; de fet, és el dia més assenyalat de la temporada en el recinte de l’Horta Nord, perquè acaba el Trofeu Tio Pena, el clàssic de l’estiu que enguany ha complit trenta-un anys de vida. La final enfrontarà a Puchol II i Salva contra Soro III i Nacho.

La partida té el gran reclam en el duel entre escaleters, que durant anys han estat pugnant mà a mà per la condició de número u. Tal privilegi le correspon ara a Puchol II, que en cada aparició i trinquet continua demostrant que és el millor del moment. A Massamagrell, en la primera semifinal contra José Salvador i Félix, també (60-35).

I si bé és cert que a hores d’ara no hi ha escaleter que iguale en prestacions amb el de Vinalesa, Soro III juga hui a casa; punt a favor per a ell, com també el fet de tractar-se del trofeu que honra la memòria del precursor de la seua nissaga. És a dir, la motivació del gran campió és màxima, com també es va poder comprovar en la seua semifinal davant De la Vega i Javi (60-45).

Però atenció perquè el desenllaç podria estar perfectament supeditat al que facen els de davant. El cas de Salva és molt semblant al de Soro III: també és fill de Massamagrell, juga en un trinquet on sempre ratlla a bon nivell i el fet de participar en este trofeu li ha tornat a situar en la primera línia de l’escala i corda professional. I el mitger no és de desaprofitar oportunitats.

Soro III juga hui a casa

Soro III juga hui a casa / FUNPIVAL

Nacho, per la seua part, està ara en un moment dolç. De fet ja fa temps que el de Beniparrell és dels millors en la seua ubicació i evitar les seues dues mans serà una de les grans preocupacions dels rivals.

LA PISSARRA

Dimarts 27 de juliol | 18.30 hores

Trinquet de Massamagrel|l · Proximia   

- Puchol II i Salva

- Soro III i Nacho

Dimarts 27 de juliol | 18.30 hores

Trinquet de Castelló   

- Vicent i Néstor

- Iván i Brisca

Dimarts 27 de juliol | 18.30 hores

Trinquet d’Oliva   

- Ian i Murcianet

- Ximo i Canari

Dimecres 28 de juliol | 17.00 hores

Trinquet de Guadassuar   

- Badenes i Tonet IV

- Marrahí i Seve