RASPALL

Iván i Seve remunten i es situen líders

Van començar perdent 10-0 davant Vicent i Lorja, però en sumar cinc jocs consecutius es van imposar en el duel que va obrir la segona jornada

Iván i Seve (foto) es van imposar a Vicent i Lorja pel resultat de 25-10.

Iván i Seve (foto) es van imposar a Vicent i Lorja pel resultat de 25-10. / FUNPIVAL

J. CANO

La Copa Diputació de València - Caixa Popular en la modalitat de raspall es va traslladar ahir fins a Castelló de Rugat per a obrir la segona jornada. I en partida corresponent al Grup B, Iván i Seve es van imposar a Vicent i Lorja pel resultat de 25-10.

El més destacable en el desenllaç va ser la suma per part dels vencedors de cinc jocs consecutius, que no solament els van atorgar el triomf sinó que també van impedir que els seus rivals feren un punt en arribar a 15, Iván i Seve se situen líders en solitari en el grup.

Els dos primers jocs van caure del costat de Vicent i Lorja. En estos parcials es va pilotejar poc i els quinzes van fer ràpidament. El primer va ser fàcil amb dues tretes de Vicent i dues bones rematades de Lorja aprofitant restades curtes dels rivals. I en el segon, tot i que la iniciativa era d’Iván i Seve, els quinzes n’eren per a Vicent i Lorja per la seua millor definició.

La Copa Diputació de València - Caixa Popular en la modalitat de raspall es va traslladar fins a Castelló de Rugat per a obrir la segona jornada

La Copa Diputació de València - Caixa Popular en la modalitat de raspall es va traslladar fins a Castelló de Rugat per a obrir la segona jornada / FUNPIVAL

I va arribar la remuntada, amb Seve com a gran protagonista en la faceta anotadora, si bé és cert que el punter es va poder dedicar a atacar amb més claredat perquè el seu rest va guanyar en seguretat i pegada en la seua zona d’influència.

Seve va fer una demostració de com s’ha d’acabar el quinze: jugant d’aire o raspant, amb violència o subtilesa, i emprant les dues mans. Iván, per la seua part, va restar les escomeses dels contraris i va aportar bona cosa amb les tretes, perfectament executades amb precisió.

La consecució d’eixos cinc jocs no va resultar fàcil perquè Vicent i Lorja van oposar molta resistència i van bregar fins al final, però en tots van tindre un punt més d’eficàcia per a tancar-los.