RASPALL

Va de bo a Piles per a la jornada 3 de la VII Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall

Els equips de Sueca, amb Vicent i Lorja, i d’Oliva, amb Montaner i Brisca, s’enfronten per tal d’escapar-se del seu rival a la classificació del grup B

L’equip de Sueca, amb Lorja al mig, marxa per davant al tauler gràcies al seu major nombre de jocs a favor.

L’equip de Sueca, amb Lorja al mig, marxa per davant al tauler gràcies al seu major nombre de jocs a favor. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

La fase regular de la VII Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall arranca el seu equador al trinquet Ciscar de Piles. Hui obrirà la tercera jornada (18.30 hores, Proximia TV) en la localitat de la Safor amb dos equips que busquen escapar-se de l’altre. La formació de Sueca, amb Vicent i Lorja, jugarà contra el conjunt d’Oliva, amb Montaner i Brisca, i la parella vencedora trencarà la igualtat establerta a la classificació del grup B.

Suecans i olivers acumulen dues unitats al caseller gràcies als seus triomfs en diferents jornades. Ambdós equips van ser víctimes del duo d’Ontinyent, amb Iván i Seve, i van ser botxins del binomi de Barxeta, amb Moltó i Roberto. Així, el duel a Piles serà el primer enfrontament entre els de la Ribera Baixa i els de la Safor.

Es per això que la disposició al tauler està definida pel major nombre de jocs a favor de Sueca. Vicent i Lorja sumen 35 tantejos, pels 25 d’Oliva. Això suposa que els riberencs marxen per davant, concretament en la segona plaça. I és que els dos equips contendents a l’espai piler també comparteixen un coeficient negatiu de deu tantejos i el mateix nombre de partides guanyades.

L’altre duel del grup B tindrà lloc el pròxim dilluns al trinquet de Castelló on Barxeta i Ontinyent es veuran les cares.