La primera fase del 'XII Campionat Individual de Raspall CaixaBank d'Elit Femení - Trofeu President de la Generalitat' va concloure este dijous amb la disputa a la Llosa de Ranes de les tres eliminatòries, que s'afegiren a la celebrada dimecres a Rafelbunyol.

Si a la partida inaugural Mireia Badia, del CPV Beniparrell, va sorprendre Joana Martínez (CPV Tavernes Blanques) i es va imposar per 15-25 amb un gran joc, al trinquet de la Llosa les tres jugadores 'roges' es van fer-se amb el triomf i la classificació per a la següent fase.

Primer va ser Natalia Argente (CPV Alcàntera-Càrcer) qui va superar Marta Martínez (CPV Tavernes Blanques) per 25-10. A continuació, la seua companya de club Aida Vila també va traure amb èxit el seu compromís davant Erika Botí (CPV Alqueria d'Asnar) per 25-5. Finalment, Irene Badia (CPV Borbotó) es va classificar després de batre pel mateix resultat Myriam Vidal (CPV Alqueria d'Asnar).

Així les coses, dijous 23 arrancaran els quarts de final del 'XII Campionat Individual de Raspall CaixaBank d'Elit Femení - Trofeu President de la Generalitat' amb l'entrada en joc de les quatre caps de sèrie, Victoria Díez (CPV Bicorp), Ana Puertes (CPV Beniparrell), Amparo Martí (CPV Borbotó) i Mar Giménez (CPV Bicorp). Al trinquet de la Universitat Politècnica de València es veuran les cares Victoria i Natalia a partir de les 19:00 hores. A continuació, a les 20:00 hores, serà el torn d'Ana i Aida, que arriben per l'altra banda del quadre.

Les altres dos partides es disputaran el dijous 30 de setembre al trinquet de Càrcer. Amparo i Irene -les dos pertanyents al CPV Borbotó- jugaran des de les 19:00 hores, mentre que a les 20:00 hores es tancaran els quarts de final amb la partida entre Mar i Mireia. Les quatre guanyadores jugaran les semifinals ja al mes d'octubre.