ESCALA I CORDA

Primera victòria per a De la Vega i Javi a la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda

La parella que representa a Almussafes va superar a la formació de Vila-real, amb José Salvador i Tomàs II, per un resultat de 60-40 al trinquet de Xàbia.

De la Vega és el rest de l’equip d’Almussafes

De la Vega és el rest de l’equip d’Almussafes / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

De la Vega i Javi van estrenar ahir el caseller de victòries a la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda. La parella que representa a Almussafes va superar a la formació de Vila-real, amb José Salvador i Tomàs II, per un resultat de 60-40 al trinquet de Xàbia.

Cap de les dues parelles havia aconseguit el triomf en la data inaugural i els dos punts eren un premi molt suculent per ambdues. José Salvador i Tomàs II van iniciar millor i van dur la iniciativa fins al 30-35. Javi va començar a imposar el seu domini al mig en detriment de Tomàs II, mentre que De la Vega es va mostrar amb una solidesa incontestable.

Això va permetre una ratxa de cinc tantejos (55-35) per als almussafencs en una partida on abans els parcials havien sigut de dos jocs màxims, tornant-se entre els dos equips. Tot i la reacció per a retallar distàncies, els rojos van certificar la victòria des del dau.

Amb este duel queda resolta la segona jornada del grup A, tot i que no canvien molt les coses per als equips contendents ahir, a escala classificatòria.

 I és que Almussafes es manté en la tercera plaça i Vila-real tanca el tauler, encara que els de la Ribera Baixa pugen el caseller de puntuació a dues unitats.

La resta del grup A queda amb Montserrat, amb Marc i Pere, al capdavant, amb el conjunt de Benidorm, amb Soro III i Jesús, per darrere amb quatre i tres punts respectivament.

LA PISSARRA

Dilluns 20 de setembre | 18:30

Trinquet de Castelló   

- Moltó i Roberto

- Iván i Seve

Dilluns 20 de setembre | 18:30

Trinquet de Xeraco   

- Marrahí i Brisca

- Badenes, Sanchis i Jose

Dilluns 20 de setembre | 18:30

Tr. Miguel Canya I de la Pobla de V.   

- Francés i Hilari

- Genovés II i Félix

Dimarts 21 de setembre | 17:30

Trinquet Tio Pena de Massamagrell   

- Pere Roc II i Pere

- Salva Palau i Jeús