ESCALA I CORDA

XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda: confirmació contra necessitat a Guadassuar

Els equips de La Pobla de Vallbona i de Pedreguer s’encaren la segona jornada copera després d’estrenar-se amb resultats diferents

Puchol II i Carlos van acabar la primera data com a líders del grup B

Puchol II i Carlos van acabar la primera data com a líders del grup B / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

Confirmació contra necessitat. És el que viuran els aficionats que es desplacen hui (18.30 hores) al Nou Trinquet de Guadassuar. A un costat de la corda estaran Puchol II i Carlos, parella representativa de La Pobla de Vallbona, mentre que enfront es disposaran Giner i Santi, equip de Pedreguer-MasyMas. Una partida que obrirà la segona jornada del grup B de la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda.

Els de Camp de Túria busquen consolidar el seu bon inici. Puchol II i Carlos van superar al conjunt de Murla, amb Genovés II i Nacho, en el seu debut a la competició copera. Els de La Pobla de Vallbona van aconseguir el triomf a casa, el trinquet Miguel Canya I, fonamentat en el domini del dau. Els dos punts aconseguits pels poblans els van manar directament al lideratge del grup B.

La causa de la disposició de Puchol II i Carlos al primer lloc és una major diferència en el coeficient de tantejos. L’altre resultat de la primera data al grup B va ser un 60-55 per a la formació de Dénia, amb Pere Roc II i Félix. A l’altra banda de la corda estaven Giner i Santi. Amb eixe marcador, Pedreguer-MasyMas va sumar una unitat al caseller en arribar als 50 tantejos, encara que la partida podria haver finalitzat de manera diferent.

Giner i Santi van disposar d’un avantatge de cinc jocs en un duel disputat al trinquet d’Ondara. Amb 30-55, el rest de Murla va passar de dominar el joc a apagar-se. Això va ser aprofitat pels contrincants per a capgirar el lluminós i arrabassar als pedreguers els dos punts. És per tant que Giner i Santi necessiten sumar per a no desenganxar-se dels seus rivals a Guadassuar..

LA PISSARRA

Dimecres 22 de setembre | 17:00

Trinquet de Guadassuar   

- Vercher i Murcianet

- Marrahí i Lorja

Dimecres 22 de setembre | 18:30

Trinquet de Guadassuar   

- Puchol II i Carlos

- Giner i Santi

Dijous 23 de setembre | 18:00

Trinquet de Pelayo   

- Soro III i Hilari

- De la Vega i Guillermo

Dijous 23 de setembre | 18:30

Trinquet de Castelló de Rugat   

- Iván i José

- Montaner i Seve