TROFEU

Una jornada històrica amb dos triangulars al Port de València

El ‘Tinglado número 2’ de la Marina de València s’ha transformat per a celebrar el trofeu de nova creació ‘Trinquet a la mar’

La presentació de ‘Trinquet a la mar’ va estar presidida per Vicent Llorenç, director general de la Marina, Josep Maria Catalunya, de  la comissió executiva de la Fundació per la Pilota, i jugadors participants.

La presentació de ‘Trinquet a la mar’ va estar presidida per Vicent Llorenç, director general de la Marina, Josep Maria Catalunya, de la comissió executiva de la Fundació per la Pilota, i jugadors participants. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

El ‘Tinglado número 2’ de la Marina de València s’ha transformat per a celebrar el trofeu de nova creació ‘Trinquet a la mar’. Es tracta d’un triangular en cada modalitat, amb entrada gratuïta, que reunirà als millors jugadors professionals a partir de les 10.00 hores quan s’enfrontaran Moltó i Seve amb Ximo i Canari.

La jornada continuarà fins a migdia i a la vesprada, 17.00 hores, es decidiran els campions d’un trofeu que conclourà amb Puchol II i Álvaro Gimeno contra Genovés II i Javi. A més d’estos jugadors també participaran Vercher i Roberto, i De la Vega i Félix.

La presentació de ‘Trinquet a la Mar’ va tindre lloc ahir al mateix escenari on es jugarà, ja que s’hi ha habilitat un espai que simula un trinquet amb murs i escales.

La presentació de ‘Trinquet a la Mar’ va tindre lloc ahir al mateix escenari on es jugar

La presentació de ‘Trinquet a la Mar’ va tindre lloc ahir al mateix escenari on es jugar / FUNPIVAL

Copa Diputació de València - Caixa Popular

Pel que respecta a la Copa Diputació de València - Caixa Popular, Xeraco (Badenes i Canari) van aconseguir un triomf clau a Castelló de Rugat davant Xàbia (Vercher i Raúl) per a seguir en la lluita per les ‘semis’ de raspall. Amb estos dos punts, els de la Safor sumen quatre unitats i s’apropen al segon lloc del Genovés (Salelles II i Tonet IV).

Precisament, els de la Costera juguen hui a Piles (18.30 hores) contra Castelló (Marrahí i Sanchis) amb l’objectiu de superar el lideratge de Xàbia al grup A.

Així mateix, la Copa d’escala i corda també viurà una partida clau a Sueca (18.30 hores). Els equips de Montserrat (Marc i Pere) i de Benidorm (Soro III i Jesús) tancaran la quarta data del grup A.

LA PISSARRA

Divendres 8 d’octubre | 18:45

Trinquet de Vilamarxant   

- Pablo de Borriol i Carlos

- Mario i Hilari

Divendres 8 d’octubre | 18:30

C/ Verge del Rosari de l’Eliana   

- Giner i Nacho

- José Salvador i Tomàs II

Divendres 8 d’octubre | 17:00

Trinquet del Genovés   

- Victòria

- Irene

Divendres 8 d’octubre | 18:30

Trinquet del Genovés   

- Montaner i Néstor

- Ximo i Murcianet