ESCALA I CORDA

Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda: Pedreguer inaugura el caseller de victòries

Giner i Santi (foto), formació de Pedreguer-MasyMas, van superar l’equador de la fase regular al grup B de la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda

Giner i Santi (foto), formació de Pedreguer-MasyMas, van superar l’equador de la fase regular al grup B de la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

Giner i Santi, formació de Pedreguer-MasyMas, van superar l’equador de la fase regular al grup B de la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda inaugurant el seu caseller de victòries. La tercera data del grup B va concloure ahir al trinquet ‘El Nel’ de Murla amb una partida de les que fan afició. El 60-55 davant Genovés II i Nacho, equip representatiu de Murla, va significar el primer triomf en la competició per als pedreguers.

Tot i estos dos punts, Giner i Santi es mantenen en el tercer lloc al tauler, ara amb tres unitats. Per la seua part, Murla tanca la classificació, encara que ahir va estrenar el caseller de puntuació.

Pel que respecta a la VII Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall, el trinquet de Xeraco acollirà hui (18.30 hores) l’obertura de cinquena jornada del grup A. Tant El Genovés, com Xeraco es mesuraran sense els rests titulars. Ximo jugarà amb Tonet IV, en substitució de Salelles II, mentre que Montaner participarà amb Canari, per Badenes.

LA PISSARRA

Dilluns 11 d’octubre | 18:30

Trinquet de Xeraco   

- Ximo i Tonet IV

- Montaner i Canari

Dilluns 11 d’octubre | 18:30

T. Miguel Canya de la Pobla de Vallb.   

- Puchol II i Álvaro Gimeno

- Marc i Javi

Dimecres 13 d’octubre | 18:30

Trinquet de Guadassuar   

- Pere Roc II i Félix

- Giner i Santi

Divendres 15 d’octubre | 18:30

Trinquet de Vilamarxant   

- De la Vega i Javi

- Marc i Pere