RASPALL

Copa Diputació de València - Caixa Popular de raspall: una final de cares noves

La Copa Diputació de València - Caixa Popular de raspall espera la disputa de les semifinals, programades el divendres i el dissabte als trinquets del Genovés i Bellreguard

El cas d’Iván és el més significatiu entre els aspirants a disputar la final perquè el pilotari d’Ontinyent ha debutat com a titular en el present curs i, amb el seu company Seve, són els únics que continuen invictes.

El cas d’Iván és el més significatiu entre els aspirants a disputar la final perquè el pilotari d’Ontinyent ha debutat com a titular en el present curs i, amb el seu company Seve, són els únics que continuen invictes. / FUNPIVAL

J. CANO

La Copa Diputació de València - Caixa Popular de raspall espera la disputa de les semifinals, programades el divendres i el dissabte als trinquets del Genovés i Bellreguard. Seran l’avantsala a una de les partides de l’any, que en esta ocasió tindrà cares noves perquè cinc dels huit semifinalistes mai han jugat pel títol de la màxima competició per parelles.

Entre els aspirants, Tonet IV és l’únic que s’ha proclamat campió, a més en les dos ocasions en les quals va disputar la final, en les edicions dels anys 2016 i 2019. Per al seu company Salelles II seria la primera.

Els altres dos pilotaris que ja tenen l’experiència de jugar pel títol, encara que no el van aconseguir, són Vercher i Lorja. El rest de Piles va perdre la final de l’any 2019 i el punter d’Alzira és l’actual subcampió juntament amb Marrahí.

Seve, Raúl i Vicent són els altres candidats que la jugarien per primera vegada. També Iván, a més en la seua temporada de debut.