RASPALL

VII Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall: un favorit i un equip combatiu per a decidir al campió

La modalitat de raspall afronta les primeres batalles donant-li veu als quatre protagonistes que competiran pel títol a La Llosa de Ranes

Els finalistes ahir amb Andrés Campos, diputat d’Esports, i Paco Alòs, directiu de Caixa Popular

Els finalistes ahir amb Andrés Campos, diputat d’Esports, i Paco Alòs, directiu de Caixa Popular / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

Les travesses són un element transcendental en la idiosincràsia de la pilota. Abans de començar una partida, els postors aboquen diners cap a un equip o altre segons factors. Quan u aposta des de l’inici és perquè sap que hi ha un equip favorit. Una cosa semblant amb el que passa amb la final de la VII Copa Diputació de València – Caixa Popular de raspall. La trajectòria imparable d’Ontinyent, invicte, situa a Iván i Seve com els principals candidats a alçar el títol. Una balança que va confirmar ahir Balduino, trinqueter de La Llosa de Ranes, escenari de la final del pròxim dissabte (17.45 hores), a la presentació de la partida definitiva que es va realitzar al Palau de Batlia, seu de la Diputació. No obstant, en pilota tot és partida i és al que apel·len Vicent i Lorja, parella de Sueca, per a trencar amb el pronòstic i deixar neta tota l’escala.

«Són molt complets, no han perdut cap partida i no és fàcil fer-los quinzes», va confessar Vicent, reconeixent la condició de favorits d’Iván i Seve, encara que el de Xeraco no es rendirà fàcilment. «En una partida pot passar de tot i més si és una final; cal jugar-la. Hem treballat molt per a estar ací, per a poder competir contra els millors i disputar una final de la Copa. Per sort jugue amb Lorja, que és un gran pilotari. Volem guanyar, encara que sobretot volem fer gaudir a la gent jugant en un trinquet ple», va completar el rest de l’equip de Sueca.

Per la seua banda, Iván també va voler ressaltar les condicions dels seus contrincants. «La final estarà complicada. Vicent és un rest amb molta força en la treta i davant té a Lorja que para molta pilota», va destacar el finalista que és debutant en una competició gran.

Presentació de la final al Palau de Batlia, seu de la Diputació de València

Presentació de la final al Palau de Batlia, seu de la Diputació de València / ABULAIA

LA PISSARRA

Dimecres 3 de novembre | 17:00

Trinquet de Guadassuar   

- Mario i Hilari

- Julio Palau i Guillermo

Dimecres 3 de novembre | 18:30

Trinquet de Guadassuar   

- Francés i Javi

- Salva Palau i Nacho

Dijous 4 de novembre | 16:30

Trinquet de Bellreguard   

- Boronat i Ibiza

- Miquel i Jose

Divendres 5 de novembre | 17:00

Trinquet Eusebio de Sueca · Proximia   

- Pere Roc II i Félix

- Marc i Pere