ESCALA I CORDA / RASPALL

Un format innovador amb doble extra de vaqueta

El trinquet Miguel Canya I viurà dues jornades on els aficionats gaudiran de dues partides en cadascuna per a resoldre a la parella campiona

Autoritats de La Pobla de Vallbona, amb Puchol II, Marc, i el president de la Fundació

Autoritats de La Pobla de Vallbona, amb Puchol II, Marc, i el president de la Fundació / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

El menú de la pilota professional es serveix habitualment en racions individuals de partides. Ben és cert que molts cartells acompanyen la seua gran cita amb un entrant de juvenils o promeses, però el III Trofeu de La Pobla de Vallbona d’escala i corda multiplica esta oferta amb un nou format. L’aposta en el trinquet Miguel Canya I redobla el seu esforç en favor dels aficionats, els quals podran gaudir d’un extra de la millor vaqueta en dues jornades on es resoldrà el torneig.

El pròxim dilluns arrancarà el trofeu amb dues partides de primera categoria. A les 16:45 hores obriran les semifinals amb l’enfrontament entre Marc i Tomàs II amb Giner i Javi. No acabarà ací la festa de pilota, ja que els aficionats no hauran d’alçar-se dels seients. A continuació, Puchol II i Hilari es batran amb Soro III i Nacho.

La gran final serà una repetició de la jornada del dilluns. El dia 21 de novembre tindrà lloc la final, però abans es repartiran el tercer i quart lloc entre els perdedors de les ‘semis’ amb premi econòmic inclòs, tal com les autoritats municipals van explicar ahir en la presentació del trofeu al consistori poblà.

Raspall

Després de la Copa, és l’hora de tornejos curts i intensos. La modalitat de raspall no queda darrere. El Trofeu de Pilota de La Llosa de Ranes – Premi Bonestar agafa el testimoni amb dues eliminatòries que se celebraran al Genovés i la localitat llosera. Moltó i Tonet IV es mesuraran amb Vicent i Canari el pròxim divendres, mentre que Iván i Brisca jugaran contra Marrahí i Seve el pròxim dissabte. Els campions es desvelaran el dia 20 de novembre.

LA PISSARRA

Dimecres 10 de novembre | 16:45

Trinquet de Guadassuar   

- David i Bossio

- Ramón i Nicolas

Dimecres 10 de novembre | 18:30

Trinquet de Guadassuar   

- Giner i Conillet

- Pere Roc II i Jesús

Dijous 11 de novembre | 18:00

Trinquet de Pelayo   

- Soro III i Tomàs II

- Francés i Fèlix

DIvendres 12 de novembre | 18:00

Trinquet Eusebio de Sueca   

- Jesús Saiz i Álvaro Gimeno

- Vicent de Vinalesa i Conillet