Moltó, Tonet IV i Marc, més a prop del Mestres

La final de la III Copa 2 Caixa Popular d’escala i corda es viurà hui al trinquet de Vilamarxant

Tonet IV va oferir un duel espectacular amb Seve

Tonet IV va oferir un duel espectacular amb Seve / Funpival

Maties Oliver

El cartell de la final del Trofeu Mestres de raspall es va completar ahir al trinquet de Bellreguard. Moltó, Tonet IV i Marc acompanyaran a Vercher, Lorja i Ricardet en la lluita pel títol després de véncer en la segona semifinal. El trio guanyador va imposar-se per 30-15 a la formació d’Iván, Seve i Roberto en una partida molt igualada que es va decantar per xicotets detalls.

Amb 20 per 15, l’equip de Moltó va aconseguir trencar una dinàmica de tantejos sumats des del rest. Els aficionats van gaudir d’un gran duel entre els dos mitgers més destacats de la nòmina professional, encara que Iván i companyia van tindre mala sort amb dues pilotades que van pegar en Seve i que van significar el 25 per 15. Amb tot a favor, Tonet IV va sentenciar des del rest en trobar amb facilitat la galeria del dau.

ESCALA I CORDA

Vilamarxant viurà hui la final de la III Copa 2 Caixa Popular d’escala i corda (18.30 hores, Proximia TV). Lostado i Héctor es disputaran el campionat amb Julio Palau i Guillermo amb un premi afegit. El mitger que alce el títol també estarà dins del XV Trofeu Mestres - Ciutat de València. En este cas, el seleccionat jugaria com a punter a l’equip de Puchol II i Félix.