Boni i Guillem, a per la primera d'entre setmana en l'Autonòmic de Frontó Individual

La present edició del Campionat Autonòmic de Frontó Individual, trofeu Generalitat Valenciana, que ja porta 37 anys de competició, coneixerà als seus últims campions la próxima setmana en el frontó municipal de Quart de Poblet

Guillem de Meliana, finalista de primera entre setmana

Guillem de Meliana, finalista de primera entre setmana

Amb la disputa de les últimes finals del campionat, corresponents a categories d'entre setmana i juvenils, es completarà el quadre d'honor del 2021. La setmana passada es varen viure les finals de la resta de categories. En elles el campió absolut del torneig fou Alejandro de Paterna, que juga pel club del Puig, Vicent del CPV Castelló va guanyar en segona, Carlos del Puig en tercera, Jose Moixent en veterans, Amparo del CPV Borbotó en femení A, i Laura de Carlet en femení B. En la máxima categoría d'entre setmana seran dos companys, Vicente "Boni" i Guillem del club de Meliana, els que s'enfronten pel títol. El primer ha aplegat a la final imbatut, després de sumar totes les partides jugades fins ara per victòries, mentre que Guillem fou el més regular del seu disputat grup de la primera fase. La final tindrà lloc el dijous 2 de desembre a les 20 hores.

Prèviament a la gran final d'entre setmana es disputarà la corresponent a la divisió de plata, a les 19 hores. En aquesta categoría els jugadors finalistes son Carlos de Beniparrell i Josevi del CPV Vinalesa, que varen guanyar les seues semifinals a Lluís de Castelló de la Plana i a Enriko del CPV Alzira. El dimecres 1 de desembre es jugarà la final de tercera entre setmana, on Juan d'Almassora jugarà amb Luis de la Pobla de Vallbona, que ha deixat fora de la final a Samuel, company del CPV Pobla de Vallbona. A les 20 hores, es jugarà aquesta partida, mentre que abans ho faran els juvenils que es classifiquen d'entre Joan i Xavi de Vinalesa, i d'entre Ruben del Puig i Ulises de Vinalesa.

En la final de segona jugarà Carlos de Beniparrell

En la final de segona jugarà Carlos de Beniparrell

Dimecres 1 de desembre:

19 hores - final Juvenil Joan CPV Vinalesa / Ulises CPV Vinalesa

20 hores - final 3ª: Juan CPV Almassora / Luis CPV Pobla Vallbona

Dijous 2 de desembre:

19 hores - final 2ª: Carlos CPV Beniparrell / Josevi CPV Almussafes

20 hores - final 1ª: Guillem CPV Meliana / Boni CPV Meliana