ONE WALL

Estela de Meliana, Anna del Genovés i Carmen de Massamagrell brillen en les finals autonòmiques

La competició individual va reunir diumenge al Poliesportiu de Massamagrell més de 70 jugadores de les categories benjamí, aleví i infantil

Participants Infantils a la competició de Massamagrell

Participants Infantils a la competició de Massamagrell / FEDPIVAL

El Poliesportiu Municipal de Massamagrell va acollir una maratoniana jornada de One Wall individual Femení amb la disputa de les fases finals autonòmiques individuals dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Més de 70 jugadores d'un total de 19 escoles de les tres províncies es van donar cita per a triar les més destacades a les categories benjamí, aleví i infantil.

A la categoria Benjamí, les escoles de Meliana i Almenara van copar les finals. La medalla d'or va ser per a Estela de Meliana, campiona sense discussió, per davant d'Andrea d'Almenara, segona; Mara, també d'Almenara, tercera; i Ainhoa de Meliana, que va acabar quarta.

Podi Benjamí  Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana One Wall Individual.

Podi Benjamí Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana One Wall Individual. / FEDPIVAL

A la categoria Aleví, la més nombrosa pel que fa al número de participants, la lluita pel podi va comptar amb representants de diverses escoles. Després d'una final molt renyida, Anna d'el Genovés donà la sorpresa i es va imposar a Nuria de Bicorp. La tercera plaça va ser per a Ana de Beniarbeig-El Verger, per davant d'Alma d'Ondara.

Podi Aleví AJECV One Wall Individual.

Podi Aleví AJECV One Wall Individual. / FEDPIVAL

La categoria Infantil va tancar la jornada matinal amb altra emocionant disputa entre les més destacades. Finalment, Carmen de Massamagrell es va penjar la medalla d'or, seguida de Mar de Meliana i Vanessa de Moixent. La quarta posició va ser per a Aroa de Moixent (campiona aleví l'any passat) i la quinta, per a Uxue d'Ondara.

Carmen de Massamagrell, va ser la gran campiona Infantil

Carmen de Massamagrell, va ser la gran campiona Infantil / FEDPIVAL

Van estar presents en el lliurament de medalles l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez; la representant de Caixa Popular, Erika Riet Stagnari i la vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana Elvira López.

QUADRE D'HONOR

BENJAMÍ

1ª Estela de Meliana

2ª Andrea d'Almenara

3ª Mara d'Almenara

4ª Ainhoa de Meliana

ALEVÍ

1ª Anna del Genovés

2ª Nuria de Bicorp

3ª Ana de Beniarbeig-El Verger

4ª Alma d'Ondara

INFANTIL

1ª Carmen de Massamagrell

2ª Mar de Meliana

3ª Vanessa de Moixent

4ª Aroa de Moixent

5ª Uxue d'Ondara