ESCALA I CORDA

Trofeu Mestres: Giner, Nacho i Hilari volen cap a la final de Pelayo

El cartell de la final es completarà divendres, també a la catedral de la pilota, amb l’enfrontament entre l’equip de Marc, Pere i Álvaro Gimeno amb el combinat de De la Vega, Javi i Carlos

El trinquet de Pelayo va viure ahir la primera de les tres jornades que definiran el XV Trofeu Mestres – Ciutat de València d’escala i corda.

El trinquet de Pelayo va viure ahir la primera de les tres jornades que definiran el XV Trofeu Mestres – Ciutat de València d’escala i corda. / FUNPIVAL

El trinquet de Pelayo va viure ahir la primera de les tres jornades que definiran el XV Trofeu Mestres – Ciutat de València d’escala i corda. Giner, Nacho i Hilari són els primers finalistes després de véncer a Puchol II, Félix i Hilari per 60-50.

Els aficionats que acudiren al trinquet van gaudir d’un espectacle digne de cada euro invertit en l’entrada. Una partida amb jocs llargs, que no es va resoldre amb quinzes senzills.

Ambdós trios van haver de lluitar de valent, ja que els quatre jugadors es van donar per a salar. La formació de Puchol II va estar connectada des de l’inici i això va ser que s’escapara en el lluminós (40-25).

Una vegada les peces de Giner i companyia es van engranar, la igualada va aplegar i només xicotets detalls van decantar la victòria en favor seu.

El cartell de la final es completarà demà divendres, també a la catedral de la pilota, amb l’enfrontament entre l’equip de Marc, Pere i Álvaro Gimeno amb el combinat de De la Vega, Javi i Carlos.