Parlar de Seve és nomenar al mitger del moment. Des que es va acabar l’estiu, el de Castelló ocupa totes les finals disputades en la modalitat de raspall. Campió de la Copa i del Trofeu del Genovés. Finalista a La Llosa de Ranes, demà competirà per emportar-se el V Trofeu Mixt MasyMas amb Moltó. Amb este final de temporada, Seve ha recuperat eixe estatus que el considerava el jugador del futur per a demostrar que és el present d’una modalitat en la qual busca regnar.

«Estic millor que mai. Fa uns quants mesos que el nivell que oferisc a les partides és alt. En 2019 vaig guanyar la Lliga i també me n’eixia. Després vaig patir una gastroenteritis que es va allargar unes setmanes i en tornar havia perdut eixa continuïtat. Pense que ara estic inclòs millor. No només són les sensacions, és també l’experiència acumulada estos dos anys al màxim nivell», analitza Seve.

Estic millor que mai. No només són les sensacions, és també l’experiència acumulada estos dos anys al màxim nivell

La raó d’este creixement respecte a l’inici de la temporada és la confiança en si mateix. «Estic en un moment que qualsevol pilota que ve cara mi, la veig bona. Em ve forta i tinc ganes de tornar-la amb més força. Físicament sempre he estat bé». A tot això es junta un problema recurrent en els pilotaris, les lesions a la ferramenta imprescindible, la mà. «Ara estic més acostumat al dolor quan raspe i jugue més còmode», detalla.

El pilotari de Castelló jugarà demà la final del V Trofeu MixtM masymas després de proclamar-se campió de la Copa i del Trofeu del Genovés. FUNPIVAL

Demà serà una nova oportunitat perquè Seve continue allargant esta ratxa davant el que ha sigut el seu contrincant generacional, el número u del raspall, Tonet IV. «Eixa rivalitat és xula i sana. Ens fa créixer als dos. Sempre l’hem tingut. Hem coincidit des de menuts en tots llocs. No recorde una partida que estiguem els dos i el públic no haja gaudit», explica el pilotari de 22 anys que pensa que «estic demostrant que puc competir amb ell de tu a tu».

Youtuber

Altra faceta en què destaca Seve és la de ‘streamer’. El mitger és conegut a la xarxa com ‘seve20’ i compta amb canals a ‘Youtube’ i ‘Twitch’. «Vull enfocar-los a la pilota. Pense que és una cosa que no està a les noves plataformes i que pot interessar a molta gent i descobrisca el nostre món», explica un pilotari de la nova era.