Lliga CaixaBank

Còmoda estrena de Puchol II en la Lliga d’escala i corda

La competició de raspall també va tindre partida ahir amb victòria per a Ian, Brisca i Momparler al trinquet de Xeraco

El trinquet de la Pobla de Vallbona va acollir ahir el tancament de la primera jornada de la Lliga CaixaBank d’escala i corda i el debut d’altres dos equips.

El trinquet de la Pobla de Vallbona va acollir ahir el tancament de la primera jornada de la Lliga CaixaBank d’escala i corda i el debut d’altres dos equips. / FUNPIVAL

J. CANO

El trinquet de la Pobla de Vallbona va acollir ahir el tancament de la primera jornada de la Lliga CaixaBank d’escala i corda i el debut d’altres dos equips. El local, amb Puchol II, Santi i Carlos va jugar com s’esperava, o siga bé. I el de Montserrat, amb Marc, Jesús i Guillermo va estar prou davall de les seues possibilitats. El duel es va decidir per a la formació de casa per un contundent 60-30.

El primer tram va ser molt bo i equilibrat, amb els dos equips sumant de manera alternativa. Puchol II manava i passava pilotes de qualitat mentre que Santi i Carlos destacaven en la faceta anotadora. En la contra, els tres de la faixa blava pegaven amb força i sobretot amb trellat evitant al mitger i punter rivals i obligant a Puchol II a jugar per davant.

Amb la 30 per 25 per als de la Pobla, la situació va canviar prou. Les errades van aparéixer en la formació de Montserrat i com que Puchol II, Santi i Carlos continuaven igual de segurs i encertats, el marcador se’n va anar fins al 45-25. En estos quatre parcials, solament un va estar renyit i els altres van ser clar per als després vencedors.

La resta de la partida va ser de domini local. Marc, Jesús i Guillermo no van abandonar en cap moment, però la pilota no els deia i al cap de poc va concloure l’enfrontament.

El primer tram va ser molt bo i equilibrat, amb els dos equips sumant de manera alternativa.

El primer tram va ser molt bo i equilibrat, amb els dos equips sumant de manera alternativa. / FUNPIVAL

Raspall

La lliga de raspall també va tindre ahir partida, en este cas al trinquet de Xeraco. El cartell va canviar a última perquè Iván va ser baixa per un virus estomacal. Salelles II va ser el seu substitut i el d’Oliva va signar una molt bona actuació tot i la derrota amb Lorja i Néstor per 30-25 davant Ian, Brisca i Momparler.

Brisca va ser  el millor amb diferència en  la partida de la Lliga de raspall disputada ahir  al trinquet de Xeraco.

Brisca va ser el millor amb diferència en la partida de la Lliga de raspall disputada ahir al trinquet de Xeraco. / FPV

El duel va ser guerrer i d’anada i tornada; amb més emoció que qualitat i amb Brisca sent peça clau en el seu equip per a aconseguir el triomf encara que Ian i Momparler van contribuir. Enfront, Salelles II va ser el millor amb diferència mentre que Lorja i Néstor van complir.