RASPALL

Noelia de Beniparrell defensa el títol en una nova edició de l'Individual de Raspall

24 jugadores de 10 clubs competiran a les cinc categories del campionat d'enguany

Noelia, del  CPV Beniparrell

Noelia, del CPV Beniparrell / FEDPIVAL

Este cap de setmana arranca la 13ª edició del Campionat Individual de Raspall femení - Trofeu Generalitat Valenciana. Les 24 jugadores que completen les cinc categories del torneig -Primera, Segona, Tercera, Quarta i Veterans- representaran a deu clubs de pilota. Els d'Alfara del Patriarca, amb cinc dones, i Beniparrell i Meliana, amb tres, són els més nombrosos.

Primera

Quatre jugadores lluitaran pel títol de la màxima categoria. Les dos dones que s'enfrontaren fa poc més de 20 dies al carrer de pilota de Meliana estan entre les candidates i sense dubte seran les màximes aspirants. Noelia Puertes CPV Beniparrell buscarà revalidar el títol, mentre que Ana Giner CPV Borbotó voldrà esborrar el record d'una final a la qual no va poder fer el seu millor paper. A més de Noelia i Ana, la categoria la completen Carolina Parra CPV Meliana i Lucía Pérez CPV Borbotó.

Segona

La categoria de plata també comptabilitza quatre jugadores, que seran Anna Valle CPV Meliana, Lucía Díaz CPV Beniparrell, Carmen Aparicio CPV Xúquer Sueca i Santene CPV Tamborí València.

Tercera

En aquest cas, seran cinc les dones que competiran a Tercera: Andrea Carrillo CPV Meliana, Karen Franco i Ana Verdeguer CPV Alfara, Ia CPV Xúquer Sueca i Lorena CPV Tamborí València.

Quarta

La quarta categoria serà la més generosa pel que fa al nombre de participants, fins un total de huit, que han sigut repartides en dos grups. El grup A serà per a Susana Doménech CPV Alfara, Belén Moreno CPV Lanzadera Montserrat, Ángela CPV Genovés i Roxana CPV Alzira. El grup B concentra a Núria García i Andrea Popa del CPV Alfara, Blanca Bosch CPV Lanzadera Montserrat i Noa CPV El Genovés.

Veteranes

Les tres dones que participaran en la categoria de veteranes seran Ana Muñoz CPV Beniparrell, Susana Serrano CPV Bicorp i Marisa Hervás CPV Alzira, que jugaran dobles enfrontaments entre d'elles.