La XVII Copa Generalitat, enguany a la modalitat de llargues, entra en la seua recta final amb la celebració este cap de setmana de les partides d’anada de les semifinals entre els equips que al final han demostrat ser els més forts en la modalitat.

El cap de setmana passat es van tancar els quarts de final, amb quatre equips deixant clar que tenen el nivell per arribar a la gran final. Lanzadera Montserrat, Relleu, Parcent i Sella són els equips que s’han guanyat la classificació per a les semifinals. Van quedar fora els conjunts de Faura, Quart de les Valls, Castell de Castells i Benimagrell.

Este cap de setmana la jornada d’anada de les semifinals es juga tant dissabte com diumenge. La partida de semifinals de dissabte enfrontarà a Parcent, amb Angel, Sacha, Germán i Iván, contra Sella, que juga amb Marttínez, Toni, Pablo, Jesús i Jordi, a les 15:30h, mentre que la de diumenge, a Montserrat (juguen Rafa, Óscar, Javier, Carlos i Carles) posarà cara a cara a l’equip local contra Relleu (Sergi, Santi, Jsep, Rafa, Héctor i Miguel Ángel), a partir de les 16:00h.

Les semifinals, que es disputaran els dos pròxims caps de setmana, donaran peu a la gran final, que està prevista per al cap de setmana del 5-6 de febrer.

Juvenils

En Juvenils, Montserrat és l’equip que està donant la sorpresa, perquè si bé no juga habitualment a llargues, en l’anada de semifinals va guanyar a domicili a Laguar. Les seues opcions d’estar en la final són altes, però pot passar qualsevol cosa a la tornada. L’emoció en aquesta semifinal està al nivell de la segona semifinal, que enfronta a Parcent i a Sella. De moment, en l’anada van ser els de Sella els que van aconseguir la victòria.