La XXIV edició del Campionat Autonòmic d'escala i corda arriba a la tercera jornada de competició, amb Riba-roja i Alfara de la Baronia líders en el grup A i B, respectivament, però amb tot obert perquè els marges continuen sent molt curts.

En el grup A, Moixent, que és segon en la classificació, s’enfronta a casa contra Petrer, que és el cuer, dissabte a les 16:45h. En l’altre duel del grup, Amics de la Ribera, que és tercer, rep al líder Riba-roja, el diumenge a les 10:30h. Entre l’equip líder i el cuer hi ha cinc punts de diferència només, amb la qual cosa la classificació pot capgirar-se en qualsevol moment.

En el grup B passa el mateix. El líder és Alfara de la Baronia amb 5 punts, mentre que Montcada, que tanca la classificació, en suma un. D’aquesta manera, qualsevol cosa pot passar amb els resultats de la tercera jornada. A Montcada l’equip local rebrà el diumenge a Algímia d’Alfara, en el que serà el duel entre els dos conjunts de la part baixa de la taula. Per altra part, el diumenge a les 11:30h juguen a Massamagrell l’equip local, que és segon, contra el líder, Alfara de la Baronia.

Jornada 3ª de l’Autonòmic AON d’escala i corda . fedpival

CLASSIFICACIÓ

Grup A

1º Traverauto Riba-roja 6

2º Les Alcusses Moixent 3

3º CPV Amics de la Ribera 2

4º Delifret-Magber Petrer 1

Grup B

1º CPV Alfara de la Baronia 5

2º Massamagrell 3

3º CPV Algímia d'Alfara 3

4º Industa Moncada 1