LLIGA CAIXABANK

Lliga CaixaBank de raspall: Oliva pega un colp al tauler classificatori

Ian, Brisca i Marc guanyen a Marrahí, Seve i Bossio amb un resultat de 30 per 5 i pugen a la segona posició amb sis unitats

L’equip de Castelló va ser el primer a sumar en el lluminós de Guadassuar. L’equip de Marrahí no va poder aguantar el ritme dels olivers, tot i lluitar-ho. Ben és cert que en certs jocs van tindre mala sort i en l’últim no van tancar un ’val i 15’ a favor.

L’equip de Castelló va ser el primer a sumar en el lluminós de Guadassuar. L’equip de Marrahí no va poder aguantar el ritme dels olivers, tot i lluitar-ho. Ben és cert que en certs jocs van tindre mala sort i en l’últim no van tancar un ’val i 15’ a favor. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

L’equip representatiu d’Oliva (Ian, Brisca i Marc) va pegar un colp damunt la taula de la XXXIX Lliga CaixaBank de raspall – Trofeu Diputació de València. Ian i companyia van aconseguir dos punts claus després de superar a la formació de Castelló (Marrahí, Seve i Bossio). El lluminós del trinquet de Guadassuar va acabar amb 30 per 5 en favor dels olivers. Un resultat important per als vencedors i que crea més urgències per als de la Ribera Alta.

I és que els de la Safor fan un pas endavant a la classificació. Ian, Brisca i Marc pugen al segon lloc amb un total de sis unitats. Amb quatre partides disputades, inclosa la d’ahir, i tenint en compte l’eliminació d’un combinat a la conclusió de la primera volta, les dues unitats abastides a Guadassuar són or per als olivers. En canvi, els castellonencs queden en el fanalet roig amb dues unitats, encara que en este cas amb una jornada menys.

Ian, Brisca i Marc pugen al segon lloc amb un total de sis unitats.

Ian, Brisca i Marc pugen al segon lloc amb un total de sis unitats. / FUNPIVAL

El trio de Marrahí va ser el primer a anotar-se un tanteig. Després de perdre la reballada, Castelló va sumar des del rest amb Seve fent-se gran en les dues mans. En acabar el joc, Brisca va tornar-li en la mateixa moneda per a igualar a 5. A partir d’ací, Oliva va treballar-se més cada quinze, avançant metres i tancant jocs, mentre Castelló va anar apagant-se, tot i lluitar.

LA PISSARRA

Dijous 27 de gener | 18:30

Trinquet de Bellreguard   

- Favarero i Marc

- Ramón i Sergi

Dijous 27 de gener | 16:30

Trinquet de Pelayo   

- Paternet, Óscar i Pau

- Safari, Carlos i Marc B.

Dijous 27 de gener | 18:00

Trinquet de Pelayo   

- Julio Palau i Héctor

- Lostado i Álvaro Gimeno

Divendres 28 de gener | 18:30

Trinquet de Vilamarxant   

- De la Vega, Pere i Bueno

- Soro III, Javi i Hilari