ACORD

La Federació i la Fundació signen un conveni

S'autoritza a la Fundació de Pilota Valenciana a organitzar les competicions oficials professionals masculines previstes per a aquest any 2022.

La junta directiva de la Federació de Pilota Valenciana ha acordat signar el Conveni que autoritza a la Fundació de Pilota Valenciana a organitzar les competicions oficials professionals masculines.

La junta directiva de la Federació de Pilota Valenciana ha acordat signar el Conveni que autoritza a la Fundació de Pilota Valenciana a organitzar les competicions oficials professionals masculines. / FEDPIVAL

La junta directiva de la Federació de Pilota Valenciana ha acordat en la seua última reunió signar el Conveni que autoritza a la Fundació de Pilota Valenciana a organitzar les competicions oficials professionals masculines previstes per a aquest any 2022.

La Federació espera que en un futur aquesta unió entre les dues parts siga en benefici de la pilota valenciana, i tendeix la mà a la Fundació per a treballar conjuntament pel bon futur del nostre esport.

D’aquesta manera, les competicions que queden regulades són, tant en raspall com en escala i corda, els Campionats Individuals, la Lliga Professional i la Copa Diputació, a més del Trofeu President de la Diputació de València de frontó, el Trofeu Diputació d’Alacant d’escala i corda, el Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda i el Trofeu Mestres-Ciutat de València d’escala i corda i raspall.