El frontó "Jose Ventura" d'Almussafes ha sigut de nou l'escenari de les finals de la present edició del peculiar torneig de frontó del 4 i mig. Una vegada disputades els dies anteriors les finals de les principals categories, ens quedaven per conèixer als campions de Tercera de cap de setmana i de Veterans.

Va obrir el programa la final corresponent a la categoria de Tercera, en la qual José Ramón "Xime" de Massalfassar va emportar-se el títol en l'últim punt de l'enfrontament. Ja que després de diferents alternatives en el marcador, es va aplegar a la igualada a 31, sumant el cartró 32 el jugador de l'Horta Nord, que va rebre les felicitacions del seu rival, Vicent Poveda del CPV Castelloner. El de la Ribera va disputar una gran final, destacant per la seua mobilitat, pero la major pegada del campió va ser determinant en alguns punts claus de la partida.

Com a colofó del campionat va tindre lloc la final de la categoria Veterans. L'últim campió per decidir-se seria el guanyador entre dos jugadors que es coneixen a la perfecció, José de Moixent i Vicent de Carlet, que juga pel club de pilota Alzira. Aquest enfrontament, lamentablement, només va tindre color blau, el color de José de Moixent, que va dominar des d'un principi la final.

Resultats

Final 3ª cap setmana:

Jose R. Gimeno CPV Massalfassar - 32

Vicente Poveda CPV Castelloner - 31

Final Veterans:

Jose A. Jorques CPV Moixent - 32

Vicent Miquel CPV Alzira - 9