LLIGA CAIXABANK - TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Lliga CaixaBank: l’equip de Genovés II evita en ‘semis’ a Puchol

El triomf sobre el trio de Pere Roc II (60-50) permet a Benidorm tindre un encreuament més còmode sense jugar contra els líders

Victòria de l’equip de Benidorm (Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno) sobre el trio de Dénia (Pere Roc II, Félix i Conillet)

Victòria de l’equip de Benidorm (Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno) sobre el trio de Dénia (Pere Roc II, Félix i Conillet) / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

El trinquet de Guadassuar va obrir ahir l’última jornada de la fase regular de la XXXI Lliga d’escala i corda amb la victòria de l’equip de Benidorm (Genovés II, Nacho i Álvaro Gimeno) sobre el trio de Dénia (Pere Roc II, Félix i Conillet). Un resultat de 60-50 que només serveix a Genovés II i companyia, ja que amb els dos punts s’asseguren evitar en les semifinals als líders, el combinat de La Pobla de Vallbona (Puchol II, Santi i Carlos).

El trio de Pere Roc II acaba la fase regular de la Lliga d’escala i corda en la sisena plaça.

El trio de Pere Roc II acaba la fase regular de la Lliga d’escala i corda en la sisena plaça. / FUNPIVAL

Els benidormers pugen al segon lloc amb 14 unitats i el quart classificat, Vila-real (Soro III, Javi i Hilari), ja no podrien agafar-los en la classificació. Per la seua part, el conjunt de Pere Roc II sabia que estava descartat en la lluita per les ‘semis’, encara que això no va impedir que competiren i sumaren una unitat per acabar la fase regular sisens amb nou punts.