Torneig Mancomunitats - EnerHI

Superioritat manifesta del trio de Tonet

El campió individual, Salelles II i Ibiza estrenen el seu caseller de punts davant Ximo, Raúl i Ricardet, que cauen 30-5 al trinquet de Castelló

L’equip de la Costera-Canal descansa ja fins al pròxim dissabte quan es jugarà la final del segon acte al trinquet de la Llosa de Ranes. Els seus rivals  es coneixeran esta mateixa vesprada al trinquet de Xeraco.

L’equip de la Costera-Canal descansa ja fins al pròxim dissabte quan es jugarà la final del segon acte al trinquet de la Llosa de Ranes. Els seus rivals es coneixeran esta mateixa vesprada al trinquet de Xeraco. / FPV

J. CANO

Se la jugava l’equip de Tonet IV ahir al trinquet de Castellò en l’inici del segon acte del Torneig Mancomunitats - EnerHI perquè caure una altra vegada i sense puntuar hauria deixat als representants de la Costera-Canal pràcticament sense possibilitat d’accedir a la final absoluta. Però el número u, amb la bona companyia de Salelles II i Ibiza, va aconseguir la victòria i va estrenar el seu caseller de punts en derrotar al remodelat equip de la Safor de Ximo, Raúl i Ricardet per 30-5. Vicent, rest titular d’este equip, no va comparéixer per unes molèsties físiques.

La partida va ser prou clara per als vencedors. I és que encara que els contraris van plantejar batalla, fonamentalment va ser en defensa. Ximo, Raúl i Ricardet van restar prou pilotades, però en atac els hi va faltar contundència.

Tot el contrari va passar enfront, sobretot pel que fa a Tonet IV, que va pegar com acostuma. Salelles II i Ibiza també van tindre els seus moments de protagonisme i per a aportar en la victòria.

El campionat continua hui a Xeraco on l’equip de la Ribera Alta amb de Vercher, Seve i Lorja defensarà el lideratge davant el de la Vall d’Albaida amb Iván, Brisca i Murcianet, que tanquen la classificació amb 1 punt.

Renovació de conveni

Per altra part, la cadena valenciana de supermercats Masymas i la Fundació han anunciat la renovació del seu conveni de col·laboració.

Amb este acord es garanteix la continuïtat del Trofeu Mixt Masymas, que es caracteritza per reunir en la mateixa sessió a les millors figures del raspall i l’escala i corda. El conveni també implica que Masymas patrocine un equip de la Lliga i la celebració d’una jornada solidària per a recaptar fons per a alguna causa benèfica. José Juan Fornés, director general de la cadena, i Joan Alepuz, president de la Fundació, van signar l’acord amb el pilotari Pere com a testimoni de l’acte.

La cadena valenciana de supermercats Masymas i la Fundació han anunciat la renovació del seu conveni de col·laboració.

La cadena valenciana de supermercats Masymas i la Fundació han anunciat la renovació del seu conveni de col·laboració. / FUNPIVAL

LA PISSARRA

Dilluns 2 de maig | 18.30 h

Trinquet de Xeraco   

- Vercher, Seve i Lorja

- Iván, Brisca i Murcianet

Dilluns 2 de maig | 18.30 h

Trinquet de la Pobla de Vallbona   

- Puchol II i Hilari

- Marc i Javi

Dimarts 3 de maig | 18.30 h

Trinquet d’Oliva   

- David i Rafa

- Boronat i Bossio

Dimarts 3 de maig | 18.30 h

Trinquet de Massamagrell   

- Soro III i Salva

- José Salvador i Raúl