XVI Campionat Individual Sub-23 d'escala i corda - Trofeu Fundación Trinidad Alfonso

Sueca decideix el campió Individual Sub-23 d'escala i corda

Carlos Donat arriba a esta gran cita després d'haver guanyat a Albert Giner en la fase prèvia, Mario Cañada en quarts de final i en semifinals a Adrián de Museros.

Carlos Donat arriba a esta gran cita després d'haver guanyat a Albert Giner en la fase prèvia, Mario Cañada en quarts de final i en semifinals a Adrián de Museros. / FEDPIVAL

Carlos Donat i Diego López, dels club de Marquesat i Onda, respectivament, seran els grans protagonistes esta vesprada (18:00h) al trinquet Eusebio de Sueca en la disputa de la final del XVI Campionat Individual Sub-23 d'escala i corda - Trofeu Fundación Trinidad Alfonso.

La cita, programada a partir de les 18:00, enfronta a dos dels jugadors més en forma del panorama de promoció. Carlos arriba a esta gran cita després d'haver guanyat a Albert Giner en la fase prèvia i Mario Cañada en quarts de final, ambdós jugadors del CPV Tavernes Blanques. Ja en semifinals li tocava un gran rival, com és Adrián de Museros, qui li va plantar cara durant la primera meitat de la partida per a, finalment, imposar-se Carlos i disputar així la final.

El camí de Diego ha estat molt semblant al de Carlos en esta competició. Guanyava prou fàcil en les rondes prèvies davant Quique (CPV Pobla de Vallbona) i Àlex Alandes (CPV Faura). En semifinals a Diego li va tocar Mario del CPV Riba-Roja, el que alguns consideraven la final anticipada -amb el permís de Carlos Donat-, partida que guanyava Diego de manera trepidant al trinquet de Pelayo per 60 a 50, assolint així la final.

Diego López guanyava a Quique (CPV Pobla de Vallbona) i Àlex Alandes (CPV Faura) i Mario del CPV Riba-Roja.

Diego López guanyava a Quique (CPV Pobla de Vallbona) i Àlex Alandes (CPV Faura) i Mario del CPV Riba-Roja. / FEDPIVAL

Cap dels dos aspirants ha disputat mai esta final. Per tant, la competició tindrà un nou campió a partir de hui.

L'ajuntament de Sueca, junt amb la gerència del seu trinquet municipal, aposten pel món de la pilota a través de la promoció. Abans de la gran final anuncien també una prèvia que enfrontarà a Hèctor i Efrén davant Vicent i Morret i que arrancarà a les 17.00h.

Cartell, Final Individual sub-23

Cartell, Final Individual sub-23 / FEDPIVAL