PILOTA

Genovés II concreta la data de la seua retirada

El fill del més gran ja havia anunciat la fi de la seua carrera professional, però ara ha posat data exacta a la que serà la seua última partida

Genovés II

Genovés II / FPV

J. Cano

El món de la pilota ja sabia que la present seria l’última temporada de Genovés II com a professional després de l’emotiu anunci que el pilotari va fer el passat mes de desembre al trinquet Pelayo. Ara, el fill del més gran acaba de posar data al comiat: el 31 d’agost acabarà oficialment la seua carrera professional.

Genovés II ha fixat esta data per una raó fonamental, perquè segons assegura també havia valorat acabar al setembre, octubre o fins i tot completar l’any. Però el jugador vol centrar-se de ple en la seua candidatura a president de la Federació de Pilota Valenciana, «i com més prompte em desvincule de la Fundació, i més lliure vaja, més fàcil serà per a tots», diu.

Adéu a la Copa

Amb esta decisió, Genovés II també renuncia a participar en la pròxima edició de la Copa, que sol començar després de la temporada d’estiu. «Si seguisc en nòmina sé que la jugaria i això també seria posar-li fre a la gent que ve per darrere. Tinc clar que ja toca la retirada i a partir d’ací podré continuar jugant a nivell d’aficionat, per lliure, per a gaudir de la pilota», comenta.

Genovés II manifesta que té il·lusió per continuar vinculat a la pilota i sobretot ajudar-la, en este cas com a president federatiu. «Espere que l’etapa que vinga siga bonica, encara que dubte que siga més que la que he viscut en vint-i-quatre anys. Si tornara a nàixer, tornaria a ser pilotari. És el més gran que m’ha passat», conclou.