Iván avança cap als quarts de final en superar a Marc

El d’Ontinyent gunaya amb una partida sabatera a Oliva i espera rival, Ian o Raúl, que eixirà hui del trinquet de Guadassuar

Iván va ser superior en el joc, tot i la lluita i garra de Marc

Iván va ser superior en el joc, tot i la lluita i garra de Marc / Funpival

Maties Oliver

El ‘XXXVI Campionat Individual CaixaBank de raspall - Trofeu President de la Generalitat Valenciana’ avança a cada jornada, deixant nous classificats per als quarts de final. Fins ahir, Vicent, Moltó i Murcianet eren els únics en entrar en esta ronda del quadre. Ahir, Iván es va sumar a este grup després de superar a Marc en una partida sabatera (25-0) disputada al trinquet d’Oliva.

En tot moment, Iván va ser superior. Això no vol dir que Marc regalara la partida. Ni de bon tros. La competitivitat i garra del d’Alcàntera de Xúquer està fora de tot dubte, però quan un rest amb la consolidació d’Iván s’enfronta a un punter amb poc més d’una temporada en l’elit, les travesses tiren per al primer.

La victòria d’Iván es va intuir segons avançaven els jocs, encara que en cap moment Marc va permetre que els tantejos quedaren en blanc, inclòs amb oportunitat de fer més en l’anotació final. Hi va haver molt de piloteig entre ambdós jugadors i quan Marc atacava, Iván va saber aguantar per a contrarestar a continuació. Ara, Iván es veurà les cares en la següent eliminatòria amb Ian o Raúl

I és que este duel tindrà lloc hui al Nou Trinquet de Guadassuar (17.00 hores). Per un costat estarà tot un campió en 2017 com és Ian. El de Senyera busca recuperar eixe estat de forma, però davant tindrà un pilotari que arriba amb la motivació pels núvols. Raúl és el vigent campió de la Lliga i ara debuta en un mà a mà.