'Sabatera' en l’estrena del vigent campió

Tonet IV avança cap als quarts de final del mà a mà en superar a Ximo en una partida on va dominar en tot moment el joc i el marcador

Tonet IV busca el tercer títol consecutiu, i en conseqüència, per la Feninde en propietat.

Tonet IV busca el tercer títol consecutiu, i en conseqüència, per la Feninde en propietat.

Maties Oliver

Cal ser perfecte per a destronar a Tonet IV en el ‘Campionat Individual CaixaBank de raspall - Trofeu president de la Generalitat Valenciana’. No val altra condició. El vigent campió va estrenar-se ahir de manera perfecta amb una partida sabatera sobre un rest amb totes les facultats com és Ximo. El 25 per cap que es va reflectir al lluminós del trinquet de Xàbia no fa més que confirmar que el del Genovés va per totes, és a dir, el tercer títol consecutiu, i en conseqüència, per la Feninde en propietat.

Tonet IV és un autèntic depredador de la vaqueta. Només cal veure la mirada que apunta clarament a la pilota, arran que el rival la deixa morta. La seua ment dibuixa un colp directe a la galeria, llotgeta o al racó més llunyà del tamborí i es converteix en quinze. Ahir, Ximo va haver de rendir-se davant la superioritat del genovesí. I això no vol dir que el de Castelló de Rugat no ho intentara, però només en el tanteig inicial i l’últim va apropar-se al ‘val’.

La competició en raspall continua hui al trinquet de Castelló (18.30 hores). Vercher es veurà les cares amb Lorja. Un duel d’un rest amb una pegada increïble amb un mitger batallador com cap altre.

Vercher busca pegar un pas endavant en la seua trajectòria en un campionat on ha estat afortunat fins ara. Per l’altre costat, Lorja arriba en la moral pels núvols després de llevar-se la llosa de guanyar una final en el Torneig Mancomunitats. El vencedor serà l’últim classificat per als quarts on espera Moltó.

Francés jugarà les semifinals del mà a mà d’escala i corda contra Marc després que ahir guanyara a De la Vega per 60-20

Francés jugarà les semifinals del mà a mà d’escala i corda contra Marc després que ahir guanyara a De la Vega per 60-20 / Funpival

Escala i corda

Francés va véncer ahir a De la Vega (60-20) a La Pobla de Vallbona i jugarà a les ‘semis’ de l’Individual d’escala i corda contra Marc. Una partida on Francés va estar perfecte i De la Vega va patir de mala fortuna.