Quart de les Valls i Montserrat encarrilen les eliminatòries de semifinals a Primera de galotxa carrer

Aquest cap de setmana es juguen les partides de tornada de totes les categories

Partida d'anada a Massalfassar Massalfassar 25   Quart de les Valls 70

Partida d'anada a Massalfassar Massalfassar 25 Quart de les Valls 70

Les semifinals del 47 Campionat Autonòmic de galotxa carrer Trofeu El Corte Inglés es resoldran el pròxim cap de setmana amb els duels de tornada a les categories de Primera, Juvenils A, Segona, Tercera, Quarta, Curtes A, Curtes B i Femenina. Els equips implicats han de fer un últim esforç per a guanyar-se el dret a estar en les finals dels dies 16 i 17 de juliol al carrer de Faura.

PRIMERA

A la màxima categoria, Kiwa Quart de les Valls i Lanzadera Montserrat han donat el primer pas cap a la final. Els del Camp de Morvedre, vigents campions, s'imposaren amb autoritat al carrer de pilota de Massalfassar davant l'Electrofassar (25-70). La partida de tornada es jugarà dissabte a les 18:00 hores a Quart.

Prou més igualada va ser la partida jugada a Alfarp entre Ovocity Marquesat i Montserrat. El 55-70 final deixa les coses molt obertes per a l'enfrontament de tornada, que es jugarà també dissabte, en aquest cas a partir de les 18:30 hores.

JUVENILS A

A la categoria juvenil, a falta de conéixer el resultat de la partida d'anada també entre Ovocity Marquesat i Lanzadera Montserrat, el que sembla clar és que Massamagrell serà un dels finalistes, ja que es va imposar a la partida d'anada per 5-50 a Disid Alfara del Patriarca.

SEGONA

Eléctrica de Vinalesa A i Autos Meliana A eixiren victoriosos de les partides d'anada. Els primers s'imposaren per un ajustat 65-70 a casa del Falles Sergio Lis Xirivella A. Els melianers van ser més contundents en la seua visita al Profisco 2000 Borbotó B, que va caure per 25-70.

TERCERA

Lanzadera Montserrat B i Caixa Popular Godelleta tenen moltes opcions d'accedir a la final, encara que tindran que ratificar la seua superioritat a les partides de tornada. De moment, els montserraters guanyaren 35-70 a Tavernes Blanques B i els godelletans dominaren per 70-20 a casa contra Eléctrica de Vinalesa B.

Cartell de la tornada de semifinals

Cartell de la tornada de semifinals / SD

QUARTA

Carnisseria Amalia Quart D i Profisco 2000 Borbotó D han pres avantatge a les partides d'anada. Els quarters s'apuntaren el triomf davant Tavernes Blanques A (35-70); al carrer de Borbotó, els locals guanyaren per 70-45 contra Beniauto Faura E.

CURTES A

Ovocity Marquesat D va imposar-se a domicili davant Gestoría Polo Nàquera (40-70) i Caixa Popular Meliana C va retindre la victòria a casa contra Petrés A (70-55), a les partides de la categoria de Curtes A.

CURTES B

El duel entre Meliana E i Socarrades Campanar es va resoldre amb una escassa diferència per als visitants (60-70). També a Meliana, l'equip D va caure contra Ajuntament Beniparrell B per 50-70.

FEMENINA

Les dos partides d'anada de semifinals a la categoria femenina finalitzaren amb el mateix marcador de 70-60. A Borbotó, l'Estudi Martí guanyà contra Justo Ballester Meliana F. A Alfarp, l'Ovocity Marquesat s'imposà contra Massalfassar E.

Partida anada semifinals Marquesat 55 70 Montserrat

Partida anada semifinals Marquesat 55 70 Montserrat / Fedpival