Beniparrell i Borbotó donen el primer pas cap a la final de l’Autonòmic Aproop!

Les de l’Horta Sud van vèncer per la mínima a Bicorp i les de l’Horta Nord va guanyar 20-40 a Alqueria

Irene del CPV Borbotó va guanyar a l´anada de les semifinals

Irene del CPV Borbotó va guanyar a l´anada de les semifinals

El Campionat Autonòmic de raspall Trofeu Diputació de València entra en la recta final. En Primera femenina es van disputar les partides d’anada de les semifinals. L’Ajuntament de Beniparrell A va vèncer 40-35 a Cooperativa El Progreso Bicorp A, mentre que el CPV Alqueria d’Asnar A va caure a casa contra Estudi Martí Borbotó A (20-40).

Les partides d’anada decidiran la final. El dissabte a les 18:15h jugaran Borbotó i Alqueria al carrer de l’Horta Nord. Ja el diumenge a les 19:00h, partida per la plaça en la final entre Bicorp i Beniparrell, a la localitat de la Canal de Navarrés.

Semis tornada FEM

Semis tornada FEM

En Segona femenina, victòria a domicili de l’Ajuntament de Beniparrell B a casa del Club Pilota Xúquer Sueca A (25-40), mentre que el CPV Xeraco va guanyar a casa a Estudi Martí Borbotó C per 40-25.

En Tercera femenina encara no estan els resultats de les partides d’anada entre Club Pilota Meliana D i Justo Ballester Meliana C, i Estudi Martí Borbotó D i NTD Meliana B.

Victoria i Mar tindran que remontar en Bicorp

Victoria i Mar tindran que remontar en Bicorp

Finalistes en 4ªA, 4ªB i 4ªC femenina

Les finals que ja es coneixen són les que es disputaran el pròxim 9 de juliol. En Quarta A, Club Pilota Genovés D i Lanzadera Montserrat C es veuran les cares en la final, mentre que en Quarta B el títol se’l jugaran Sella A i Xeraco C. En Quarta C El Genovés G i Beniarbeig-El Verger B es jugaran el campionat.