El Campionat Autonòmic de raspall Trofeu Diputació de València entra en la recta final. En Primera femenina es van disputar les partides d’anada de les semifinals. L’Ajuntament de Beniparrell A va vèncer 40-35 a Cooperativa El Progreso Bicorp A, mentre que el CPV Alqueria d’Asnar A va caure a casa contra Estudi Martí Borbotó A (20-40).

Les partides d’anada decidiran la final. El dissabte a les 18:15h jugaran Borbotó i Alqueria al carrer de l’Horta Nord. Ja el diumenge a les 19:00h, partida per la plaça en la final entre Bicorp i Beniparrell, a la localitat de la Canal de Navarrés.

Semis tornada FEM

En Segona femenina, victòria a domicili de l’Ajuntament de Beniparrell B a casa del Club Pilota Xúquer Sueca A (25-40), mentre que el CPV Xeraco va guanyar a casa a Estudi Martí Borbotó C per 40-25.

En Tercera femenina encara no estan els resultats de les partides d’anada entre Club Pilota Meliana D i Justo Ballester Meliana C, i Estudi Martí Borbotó D i NTD Meliana B.

Victoria i Mar tindran que remontar en Bicorp

Finalistes en 4ªA, 4ªB i 4ªC femenina

Les finals que ja es coneixen són les que es disputaran el pròxim 9 de juliol. En Quarta A, Club Pilota Genovés D i Lanzadera Montserrat C es veuran les cares en la final, mentre que en Quarta B el títol se’l jugaran Sella A i Xeraco C. En Quarta C El Genovés G i Beniarbeig-El Verger B es jugaran el campionat.