Marc, amb Javi, es venga de Puchol II al Trofeu Tio Pena

El de Montserrat venç al de Vinalesa en la primera partida en la qual s’enfronten després de la final del Campionat Individual

La reacció de Puchol II i Salva, colpejant de volea, va ser insuficient.

La reacció de Puchol II i Salva, colpejant de volea, va ser insuficient. / Funpival

Maties Oliver

La venjança és un plat que se serveix gelat. Marc va desfer-se de Puchol II en la primera partida en la qual s’enfrontaven després que el de Vinalesa superara al de Montserrat en la final del Campionat Individual. El ‘XXXII Trofeu Tio Pena’ de Massamagrell en escala i corda va viure la victòria de Marc i Javi per 60-45 sobre Puchol II i Salva.

La transformació de Marc en un pilotari molt més complet que una gran pegada per davant, el fan un aspirant a tot. Més si cap quan s’ajunta amb un company com Javi i s’entenen a la perfecció. I eixa va ser la clau perquè la parella blava s’imposara al trinquet del Tio Pena.

Victòria de Marc i Javi per 60-45 sobre Puchol II i Salva.

Victòria de Marc i Javi per 60-45 sobre Puchol II i Salva.

Les galeries lliures que s’instauren en el calendari estival van canviar el rumb habitual a l’hora d’anotar quinzes. Fins als 30 iguals, tots els jocs es convertien des del rest. Després es van repartir dos tantejos al rest, però amb 40-35, Marc i Javi pegaren de nou al rest. La reacció de Puchol II i Salva va arribar amb 50-40, però, a continuació, els blaus tornaren a rematar de manera definitiva des del rest.