A la Casa de la Cultura d'Agost es va presentar aquesta setmana als finalistes de la 38 edició de la Lliga de Llargues i la 30 edició de la Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant. L'alcalde d'Agost, Juanjo Castelló, el regidor d'esports, Ramón Martínez i el president del club de pilota local, José Antonio Carbonell, van donar la benvinguda a tots els finalistes i els van desitjar sort a tots els participants, a més que esperen que tots ells gaudisquen jugant al carrer Canalejas, així com també de la seua estada en la població. El president de la federació de pilota valenciana, José Daniel Sanjuan, també va presidir l'acte al costat de les autoritats locals, el qual va expressar la seua gratitud a la localitat d'Agost per albergar les finals de la present edició i animà a tots els finalistes a donar la seua millor versió perquè els aficionats puguen gaudir de grans finals.

Aquest dissabte 23 de juliol i el diumenge 24 de juliol es juguen les finals de la modalitat de Palma, en total es jugaran 3 finals entre els dos dies. El plat fort del cap de setmana es viurà el dissabte a les 18.30 hores, amb la final de la màxima categoria de Palma. En ella s'enfrontaran els vigents campions, l'equip de Relleu Telecom que buscarà enguany el seu quart títol consecutiu de la competició. Davant tindran al CPV Benidorm que tornen a ser finalistes després de quedar subcampions en 2020.

La jornada de finals s'obrirà a les 16.30 hores, amb la final de la segona categoria de Palma, aquesta partida serà prèvia a la final de primera. En ella l'equip local del CPV Agost que torna a ficar-se en la final com a segon any consecutiu, s'enfrontarà a la formació del CPV Vall de Laguar. Finalment, tancaran les finals de Palma els equips del CPV Xixona i el CPV Cocentaina que disputaran la final de la tercera categoria el diumenge a les 10.30 hores.

El pròxim cap de setmana serà el torn de les finals de la modalitat de Llargues, amb quatre finals més. En la màxima categoria de Llargues es repetirà el duel de la passada edició, que enfrontarà al CPV Parcent A i al CPV Sella. En la categoria de plata els equips finalistes són el CPV Orba B i el CPV Mutxamel. Pel que respecta a la tercera categoria, els equips que lluitaran pel títol seran el CPV Sant Vicent i el CPV Vall de Laguar. Mentre que, en la categoria juvenil seran el CPV Sella i el CPV Orba els que disputen la final.

 

FINALS 30 LLIGA DE PALMA TROFEU DIPUTACIÓ ALACANT

Dissabte 23 juliol:

·        16.30 hores. Final Segona Palma: CPV AGOST – CPV VALL DE LAGUAR

·        18.30 hores. Final Primera Palma: RELLEU TELECOM – CPV BENIDORM

Diumenge 24 juliol:

·        10.30 hores. Final Tercera Palma: CPV XIXONA – CPV COCENTAINA

 

FINALS 38 LLIGA DE LLARGUES TROFEU DIPUTACIÓ ALACANT

Dissabte 30 juliol:

·        16.30 hores. Final Juvenil Llargues: CPV SELLA – CPV ORBA

·        19.00 hores. Final Primera Palma: CPV PARCENT A – CPV SELLA

Diumenge 31 juliol:

·        9.30 hores. Final Tercera Llargues: CPV SANT VICENT – CPV VALL DE LAGUAR

·        11.30 hores. Final Segona Llargues: CPV ORBA B – CPV MUTXAMEL