TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA - GRAN PREMI APROOP

Tots els duels de totes les categories de l’Autonòmic parelles aproop! de raspall masculí

El 10 de setembre comença el Campionat Autonòmic de raspall parelles masculí

La competició comença a principis de setembre

La competició comença a principis de setembre / Fedpival

El 10 de setembre comença el Campionat Autonòmic de raspall parelles masculí, Trofeu Diputació de València, Gran Premi Aproop, en totes les categories, des de Primera a Quarta C. Repassem els equips de Primera, així com els primers duels de totes les categories: Primera, Segona, Tercera, Quarta A, Quarta B i Quarta C.

Primera: Grups, equips i jugadors

En el grup A, jugaran els equips de La Vall A (Rafa, Arnau, Miquel, Blai i Josep), Xeraco A (Guillermo, Josep, Ángel, Jefrey i David), Gavarda (Pau i Ximo) i Ferratges Ella Alzira B (Antonio, Enrique, Javier i Juan).

En el grup B estan enquadrats els equips de Family Cash Alzira A (Rubén, Daniel i Ramón), El Genovés (Kilian, Caxu, Jorge i Albert), Lanzadera Montserrat (Fede, Carlos i Óscar) i Bicoroliva Bicorp (Víctor, Borja i Mario).

Primera jornada en cada categoria

En la primera jornada, en Primera en el grup A s’enfrontaran La Vall A-Xeraco A i Gavarda A-Ferratges Ella Alzira B, mentre que en el grup B els duels que obriran la competició seran els de Lanzadera Montserrat A-Bicoroliva Bicorp A i Family Cash Alzira A-El Genovés A.

En Segona, en el grup A s’enfrontaran en la primera cita amb la competició els equips de Quatretonda A-Gavarda B i Les Alcusses Moixent A-Muro A. En el grup B, els duels seran Real de Gandia A Vicent Piti-Favara A, i Muro B-Ontinyent A.

En Tercera, els primers duels seran, en el grup A, Castelloner-Real de Gandia B Vicent Piti i Ajuntament de Beniparrell J-Fusion Ribera Alzira C. En el grup B, Ontinyent B-Quatretonda B, i Gavarda C-Ajuntament de Polinyà de Xúquer A.

Alejandro de Bicorp

Alejandro de Bicorp / Fedpival

En Quarta A hi ha 12 equips repartits també en dos grups. En el A, els duels de la primera jornada seran Cooperativa El Progreso Bicorp B-Paraíso Natural Bicorp C, Favara B-Decathlon Alzira D i Ajuntament de Polinyà de Xúquer i Rafelbunyol C. En el grup B, els duels seran Ontinyent C-Les Alcusses Moixent B, El Campello-Oliva A i Alqueria d’Asnar A-Alqueria d’Asnar B.

En Quarta B s’estrenaran els duels en el grup A entre El Genovés B-Xúquer Sueca DV, Carcaixent A-Ajuntament de Polinyà de Xúquer C i Socarrades Campanar-Tamborí A. En el grup jugaran Tamborí B-Ovocity Marquesat A, Cepsa Alzira E-Tamborí C i Xeraco D-Favara C.

Ja en Quarta C, on hi haurà tres grups perquè són 17 equips, jugaran en la primera jornada en el grup A, amb sis equips, Les Alcusses Moixent C-Ajuntament de Beniparrell L, Muro d’Alcoi Detroi Llibreria-Ajuntament d’Alzira H, i Alcàsser A-Carlet Volea A. En el grup B, també amb sis equips, Ajuntament de Polinyà de Xúquer D-Xeraco F, Pizzeria Martinelli Alzira I-Carcaixent B, i Faense Alzira F-Ajuntament de Beniparrell M. Finalment, en el grup C, amb cinc equips, debutaran els duels Tamborí D Borbotó-Alcàsser C i Ajuntament de Beniparrell K-Up! School Alzira G. En aquesta primera jornada, l’equip que ‘descansarà’ en aquest grup C serà Bonrepòs i Mirambell.