El Campionat Interpobles de galotxa Gran Premi Edicom arriba a la quarta jornada tant en carrer com en trinquet. I tot, en les dues competicions, està per decidir.

En carrer va viure una emocionant tercera jornada amb tres partides que es resolgueren amb un repartiment de punts de 2 i 1 per la igualtat als marcadors. Albuixech puja al liderat, compartit amb Montserrat, després de superar-los a la canxa de l'Horta Nord. Massalfassar va fer-se amb el seu primer triomf i Marquesat va retindre el triomf davant Borbotó. En la pròxima jornada, Albuixech i Montserrat defendran la seua posició de privilegi al seu carrer. Els de l'Horta Nord rebran a Marquesat, dissabte a les 17:00 hores. Per la seua part, Montserrat jugarà a casa contra Faura. A Massalfassar, l'equip local i Borbotó es veuran les cares diumenge a les 17:00 hores.

Campionat Interpobles de galotxa Gran Premi Edicom Fedpival

Campionat Interpobles de galotxa Gran Premi Edicom Fedpival

Pel que fa a la tercera jornada de l'Interpobles de galotxa en trinquet Gran Premi Edicom, va deixar algunes sorpreses per als equips millor classificats. Les derrotes d'Alfara de la Baronia i Riba-roja deixen a Moixent com a nou líder. Manises es pujà al tren de perseguidors i Alfara del Patriarca va sumar el seu primer triomf. Ara, la pròxima jornada, la 4, oferirà tres interessants duels. Obriran el foc Riba-roja i Manises, dissabte a les 17:00 hores al trinquet de l'Eliana. A les 18:00 hores, el trinquet Els Xocats acollirà el duel entre Moixent i Alfara de la Baronia. La jornada es completa amb la partida entre La Pobla de Vallbona i Alfara del Patriarca, el sábado a las 16:30h.

Arriba a la quarta jornada tant en carrer com en trinquet. Fedpival